Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την επιστροφή της σειράς «Τρεις Χάριτες», μετά από 34 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο σεναριογράφος παραδέχτηκε πως ήταν λάθος εκ μέρους του ίδιου και του Θανάση Παπαθανασίου να απαγορεύσουν τις επαναλήψεις της σειράς.

«Η ιδέα για τις “Τρεις Χάριτες” γεννήθηκε, με επίκεντρο τους ηθοποιούς. Αποφασίσαμε να γράψουμε μια σειρά για τρεις γυναίκες, την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τη Μίνα Αδαμάκη. Η Μίρκα υποχώρησε και την τριάδα συμπλήρωσε η Νένα Μεντή», είπε χαρακτηριστικά.

«Στη σκηνή που η Άννα Παναγιωτοπούλου παθαίνει λουμπάγκο, γελούσα και εκείνη είχε θυμώσει. Ένα από τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν αυτό στην παραλία, έπαθαν εγκαύματα και οι τρεις. Με συγκινεί η σκηνή που οι “Τρεις Χάριτες” παίζουν τις τρεις αδερφές του Τσέχωφ. Από τα επεισόδια που θυμάμαι είναι αυτό με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου ως βαφτισιμιά», περιέγραψε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Ρέππας.

«Ήταν βλακώδες λάθος μας να απαγορεύσουμε τις επαναλήψεις. Η ψηφιοποίηση ολοκληρώθηκε και οι “Τρεις Χάριτες” θα προβληθούν με νέα τεχνολογία. Στα “20 χρόνια Mega” είχαμε γράψει 4 επεισόδια αστυνομικής υφής για τις “Τρεις Χάριτες”, αλλά δεν γυρίστηκαν ποτέ. Tα έχουμε τα σενάρια στο χαρτί. Η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε ήταν η τελευταία του σήριαλ. Η πρώτη σκηνή της σειράς με τη Νένα και τη Μίνα ήταν και η πρώτη που γυρίσαμε. Τα κορίτσια ήταν πολύ ευσυγκίνητα και δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την τελευταία σκηνή», αποκάλυψε ο Μιχάλης Ρέππας.