Το νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» θα προβληθεί το Σάββατο 08/06 στις 18:40 και οι εξελίξεις αναμένονται πολλές και καταιγιστικές.

Συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως: Ο Ανδρέας ζητά από τη Χρυσοστόμη να τον φέρει σε επαφή με την Καλή κι εκείνη δέχεται απρόθυμα. Μετά το χαμό των δύο στρατιωτών του, ο Κίτσος συντετριμμένος, αδυνατεί να δεχτεί τα εύσημα των ανωτέρων του για την επιτυχία της αποστολής του.

Ο Στάθης παρακαλεί τη Ματούλα να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους αλλά εκείνη αρνείται να καταστρέψει το γάμο του.

Η Μάρμω φτάνει στα Γιάννενα με τη Λένα και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες του νοσοκομείου. Ο Βαλλίδης συστήνει στον Στάθη έναν απρόσμενο σύμμαχο στο σχέδιό τους να καταστρέψουν τον Φάνη.

Το πένθος της Λιάνας για τον Ηλία την οδηγεί σε μια κίνηση απελπισίας ενώ ο Θωμάς καλείται να πάρει μια κρίσιμη απόφαση για τη ζωή του Στέφανου.

Και καθώς η κατάσταση στο μέτωπο γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, ο Κίτσος θα βρεθεί μπροστά σε μια αναπάντεχη έκπληξη την ίδια στιγμή που ο Ανδρέας, στην Αθήνα, έρχεται αντιμέτωπος με μια ακόμα αποκάλυψη για το παρελθόν των Πανθέων.