Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιοτης σειράς του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» αναμένονται καταιγιστικές. Συγκεκριμένα, απόψε στις 22:40 θα δούμε πως: Το επείγον σήμα που έρχεται από το αρχηγείο στην διοίκηση χωροφυλακής Λάρισας, αλλάζει τα σχέδια του Στασινόπουλου που έχει αποφασίσει να φτάσει την σύγκρουσή του με τον Γιωργίκη μέχρι τέλους, προκειμένου η κακοποίηση και η ομηρία της Ιουλίας να λήξει εδώ.

Τα αναπάντεχα νέα απ’το αρχηγείο φέρνουν αναστάτωση στην οικογένεια του διοικητή, όπου ο καθένας βλέπει με διαφορετικό μάτι τις εξελίξεις, με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνη, που για πρώτη φορά πιστεύει στ’αλήθεια ότι όλα τα όνειρα της ζωής της μπορούν να πραγματοποιηθούν. Στο αρχοντικό, ο Χρήστος, αναρωτιέται για πρώτη φορά μήπως είναι τελικά γιός του μυστηριώδους θείου Ανέστη και απεγνωσμένα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, που θα του αλλάξει τη ζωή.

Μετά την αποκάλυψη του μυστικού, ο μόνος δρόμος είναι να βρει τον Επιφάνειο, που έχει βρει καινούργιο κρησφύγετο με τη βοήθεια του Ζαφείρη.

Στο μεταξύ, ένα σημαντικό τηλεφώνημα που θα δεχτεί ο Γιωργίκης από την Αθήνα, θα αποκαλύψει πολλά.

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: