Το Maestro επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με τον δεύτερο κύκλο της σειράς να κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA.

H δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποτελείται από έξι επεισόδια ενώ ο τρίτος κύκλος θα μεταδοθεί το φθινόπωρο με τέσσερα επεισόδια που θα παιχτούν στο MEGA και στο Netflix.

Η σειρά βρίσκεται πρώτο trend στην πλατφόρμα Χ με τους χρήστες να αποθεώνουν για μια ακόμη την ερμηνεία της αγαπημένης ηθοποιού, Μαρίας Καβογιάννη.

Τι έγινε στο 1ο επεισόδιο:

Η δολοφονία του Χαράλαμπου αναστάτωσε όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία έμαθε  ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπάθησε να βρει μια λύση και να συμπαραστάθηκε στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχείρησε να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπάθησε να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου βρέθηκαν σε τέλμα Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνήθηκε στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς ετοιμάζεται για την σύνταξη και αναζήτησε στοιχεία για μια τελευταία υπόθεση.