Μεικτός αγώνας ανάμεσα στους Έλληνες και στους Τούρκους παίκτες του Survivor ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (19/04) με τους Survivors να αναμοχλεύουν τις αναμνήσεις τους από τα παλιότερα μεικτά αγωνίσματα. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Βασάλος θυμήθηκε το χαστούκι που είχε φάει, το 2017 από την Τουρκάλα παίκτρια. «Είμαι ο πιο κοινωνικός παίκτης του Survivor οπότε ανυπομονώ πάρα πολύ να δω τους Τούρκους παίκτες να επικοινωνήσω, να τα πω και να βγάλω ένα πόρισμα. Τι παίκτες είναι αυτοί;», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μάλιστα θυμήθηκε μια στιγμή από το 2017 όταν ο Βασάλος είχε δώσει λουλούδι στην Τουρκάλα παίκτρια Σαμπριέ και έφαγε χαστούκι. «Με ξύπνησε η Τουρκάλα γιατί κοιμόμουν όρθιος», ανέφερε ο Βασάλος. «Το 17 λοιπόν έβλεπα δυο μάτια να με καρφώνουν. Στη συνέχεια του παιχνιδιού συνεχίσανε αυτά τα μάτια να με καρφώνουνε. Όπως έφτασε η ώρα να πάμε για φαγητό εκεί μου μίλησε. Θυμάστε όλοι αυτή τη Σαμπριέ, η οποία μου έκανε τα γλυκά μάτια. Της έδωσα εγώ ένα λουλούδι και έφαγα σφαλιάρα. Δεν το χω ξαναδει. Μου δίνεις το πράσινο φως κάνω το επόμενο βήμα και τρώω σφαλιάρα. Ή δεν της άρεσε του λουλούδι που της έδωσα ή το τζατζίκι που έδωσα λίγο πιο μετά. Όπως και να χει ωραία ανάμνηση, ωραίο να φλερτάρεις, ωραίο είναι να περνάς καλά και να γελάς αλλά έμεινε εκεί δεν προχώρησε παραπάνω.», ανέφερε με ένα παράπονο ο παίκτης.

«Είναι δύσκολη η σχέση εξ αποστάσεως όπως και να’ χει. Δηλαδή πες ότι σ΄αρέσει μια Τουρκάλα. Τι θα κάνεις μετά; Θα τα φτιάξεις; Είμαστε εδώ ο ένας σε μια καλύβα ο άλλος σε άλλη καλύβα. Μετά βγες από το παιχνίδι, ο ένας Τουρκία ο άλλος Ελλάδα. Είναι ίσα ίσα για την τσαχπινιά εδώ μέσα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τις σχέσεις εξ΄απόστάσεως. «Ποιος είναι ελεύθερος από την ομάδα μας; Ο Τάκης. Σαν δάσκαλος του Τάκη θα τον βοηθήσω να την προσεγγίσει», είπε στο τέλος αστειευόμενος ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το φλερτ του Τάκη Καραγκούνια

Ο μεικτός αγώνας ξεκίνησε και μια από τις τουρκάλες παίκτριες θέλησε να μάθει περισσότερα για τον Τάκη Καραγκούνια. «Εγώ κάνω αθλήματα με σανίδες» του είπε η κοπέλα, με τον παίκτη από το Αίγιο να απαντά: «Εγώ είμαι πρώην μποξέρ. Ήμουν στην εθνική ομάδα εννιά φορές στο παρελθόν τα τελευταία χρόνια μετά το στρατό ήμουν στις ειδικές δυνάμεις εργαζόμουν ως μισθοφόρος και σωματοφύλακας. Μη με βλέπεις έτσι έχω χάσει πολλά κιλά».

«Συμβαίνει στο Survivor» του απάντησε εκείνη και μετά από παρέμβαση ενός Τούρκου παίκτη που ανέφερε ότι έχασε 17 κιλά στο παιχνίδι, ο Τάκης Καραγκούνιας σήκωσε τη μπλούζα του και έδειξε στην παίκτρια το σώμα του.