Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων προχώρησε η Σελένη Φωτιάδη στην πασαρέλα του My Style Rocks, το απόγευμα της Πέμπτης (16/3), όταν και το Gala του ριάλιτι μόδας ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η διαγωνιζόμενη, λοιπόν, μοιράστηκε με την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό την δική της μάχη που έδωσε και δίνει με τα κιλά της.

Ειδικότερα, η παίκτρια του My Style Rocks εξομολογήθηκε πως «έχω κάποια κρατήματα εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος. Αυτά ξεκινάνε από κάτι παλιότερο που έχω περάσει με το σώμα μου. Δεν το αγαπούσα παλαιότερα το σώμα μου, είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16 χρονών. Έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι εδώ μπροστά σας και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα. Αγαπώ όλα τα κορίτσια και το ξέρεις, σας θαυμάζω όλες! Δεν θέλω καμία να λέει ούτε για body shaming ούτε τίποτα γιατί αυτή είναι μία διαρκής μάχη για όλους τους ανθρώπους. Μια μάχη για να αποδεχθούν τον εαυτό τους» πρόσθεσε, συγκινημένη, η Σελένη Φωτιάδη στο Gala του My Style Rocks.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έκανε τη… χάρη στην Βασιλική Λιγνού ανακοινώνοντας πως είναι αυτή που αποχωρεί από το παιχνίδι

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/3) έμελλε να μετρήσουν κριτές και τηλεθεατές ακόμα μια απώλεια από την ομάδα των διαγωνιζομένων.

Το πλατό του My Style Rocks πήρε αέρα μίας άλλης εποχής αφού κατακλύστηκε από Pin Up Girls! Γοητευτικές παρουσίες με έντονα βλέμματα και κόκκινα χείλη που ξέρουν πως να κερδίζουν την προσοχή. Κύματα, toupees και αξεσουάρ κοσμούσαν τα χτενίσματα των κοριτσιών που έβαλαν εκ νέου βάλει τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Οι τρεις κριτές του ριάλιτι μόδας, μάλιστα, πήραν μεγάλη χαρά όταν είδαν πως οι παροτρύνσεις τους έπιασαν επιτέλους τόπο. Μάλιστα, προκειμένου να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών στο My Style Rocks, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρη έδωσαν για πρώτη φορά δύο πεντάρια.

Στον τάκο, όμως, έμελλε να βρεθούν η Βασιλική Λιγνού, η Αιμιλία Vodos και η Χριστιάνα Κατσιέρη με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να σώζουν αρχικά την τρίτη στη σειρά. Έτσι, Βασιλική και Αιμιλία βρέθηκαν για μια ακόμα φορά απέναντι από την επιτροπή του My Style Rocks.

Οι πρώτες δύο ψήφοι εμπιστοσύνης, από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, μοιράστηκαν στη Βασιλική Λιγνού και την Αιμιλία Vodos. Έτσι, ο Στέλιος Κουδουνάρης έμελλε να πάρει την μεγάλη απόφαση και να στείλει εκτός του My Style Rocks την… Βασιλική Λιγνού. Ο κριτής μάλλον της έκανε τη χάρη καθώς η εν λόγω παίκτρια που σχεδόν καθημερινά δημιουργούσε εντάσεις και ερχόταν σε λεκτική σύγκρουση με συμπαίκτριές της δήλωνε κατ’ επανάληψη πως θέλει να αποχωρήσει γιατί φοβάται ότι όλη αυτή η αρνητική κριτική και ο αρνητικός σχολιασμός κάνει κακό στη δουλειά της, ενώ αισθάνεται πως βρίσκεται σε λάθος χώρο και συμμετέχει σε κάτι που δεν της ταιριάζει. Την περασμένη Παρασκευή (10/3) μάλιστα είχε μία απίστευτη έκρηξη στο πλατό αναφέροντας μεταξύ άλλων «Δεν είμαι καλά! Θέλω να φύγω και να πάω στο σπίτι μου. Θέλω να τα παρατήσω, αν σας αρέσει αυτή η λέξη. Θέλω να έρθω εδώ και να γίνει της… μην πω».

«Κατερίνα μου, θα ήθελα να δώσω το χέρι στην κριτική επιτροπή εάν μου επιτρέπεις» ανέφερε μετά την απόφαση που της ανακοινώθηκε η πρώην παίκτρια για να σπεύσει να χαιρετήσει για τελευταία φορά την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.