Στα δικαστήρια βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η πρώην σύντροφός του μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν εκεί για να καταγράψει τις στιγμές. Το θέμα σχολιάστηκε στον «αέρα» της εκπομπής του Alpha με τον φιλοξενούμενο συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρο Μπαλάσκα, να κάνει ένα σχόλιο το οποίο προκάλεσε την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου.

«Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άσκοπη κινητοποίησης Αρχής, είναι ποινικό» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας και η «έκρηξη» της Κατερίνας Καινούργιου δεν άργησε να έρθει.

«Κύριε Μπαλάσκα, επειδή έχω βρεθεί να με χτυπάνε για το αντίστοιχο θέμα ένας δικηγόρος, σας παρακαλώ πολύ. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας στην εμφάνισή του είναι δικαίωμά του» του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όχι, δεν είπε πλαστικοποιημένος» διευκρίνισε λανθασμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την παρουσιάστρια να απαντά σε ιδιαίτερα έντονο τόνο: «Παιδιά, σας παρακαλώ! Πλαστικοποιημένος δεν ακούσαμε όλοι; Ε μιλήστε! Τι είπατε, κύριε Μπαλάσκα;».

«Δεν το δέχομαι για τον οποιονδήποτε, ούτε άντρα ούτε γυναίκα, είτε πλαστικοποιημένος, είτε αδύνατος, είτε έτσι, είτε αλλιώς» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σταύρο Μπαλάσκα να ζητά συγγνώμη και να ανακαλεί το σχόλιό του.