O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (6/6) την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η εντυπωσιακή Ευρυδίκη, που αποχώρησε πρόσφατα από το «Survivor», μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης. Πώς ένιωσε όταν, πρώτη φορά στη ζωή της, ήρθε αντιμέτωπη με το αίσθημα της πείνας; Σε ποιο ακραίο σημείο έφτασε για να την καταπολεμήσει;
«Μου είχαν κάνει πρόταση ξανά για το Survivor αλλά έλεγα “ποτέ” αλλά έμαθα να μην ξαναπώ “ποτέ”. Τις πρώτες 5 μέρες έκλαιγα, βρήκα τον Βισκαδουράκη και τον Απόστολο και κλαίγαμε μαζί. Η μόνη παρηγοριά που είχα ήταν όταν μας είπαν ότι είμαστε στον αέρα οπότε μας έβλεπαν οι οικογένειές μας».
«Δεν έχω ξαναπεινάσει έτσι στη ζωή μου, είδα πόσο άσχημο είναι να πεινάς. Πριν μπω είχα πάρει 7 κιλά για να μην πεινάσω πολύ. Η παραγωγή σε έχουν περικυκλωμένο. Για να πας να ουρήσεις παίρνεις την άδειά τους, δεν σε αφήνουν να φας από τα παιχνίδια. Η παραγωγή σε έχει πολύ στενά περικυκλωμένο. Που σημαίνει σκουπίδια που έβρισκα κι αποφάγια δεν μου επέτρεπαν να τα φάω τόσο σε εμένα όσο και στα άλλα παιδιά γιατί έτσι είναι το format. Γρηγόρη μου έφαγα αποφάγια. Έφαγα και δεν ήταν ένα σάντουιτς δαγκωμένο και πεταμένο στα σκουπίδια. Βρήκα μαι μέρα σε ένα αγώνισμα ένα κομμάτι από τυρόπιτα κουρού, η οποία ήταν ξεραμένη 6-7 μέρες κάτω γεμάτη μυρμήγκια. Είμαι και φιλόζωη. Φύσηξα σαν φυσαρμόνικα κι έφυγε το 90% των μυρμηγκιών. Το υπόλοιπο 10% έμεινε μέσα. Μου έκανε εντύπωση που την ώρα που πήγαινα να τη βάλω στο στόμα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου είπε μην κάνεις βλακεία κι η Μυριέλλα Κουρεντή μου ζήτησε και της έδωσα».
Προσπάθησε να κρύψει χρήματα από την παραγωγή; Ποιος θα ήθελε να βγει νικητής και γιατί θεωρεί πως η νίκη είναι γυναικεία υπόθεση;
«Μου είχαν πει ότι κάποιοι έραβαν χρήματα στα ρούχα τους. Έκρυψα και εγώ χρήματα στο μπούστο μου, αλλά με έψαξαν οι κοπέλες της παραγωγής και τα βρήκαν».
Αυτοί που επιβιώνουν στο Survivor θεωρεί πως είναι όσοι δείχνουν τον αληθινό τους εαυτό.
«Είναι ένα ριάλιτι που βασίζεται στο στοιχείο ριάλιτι. Πιστεύω για να πας μακριά στο Survivor θα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Όλοι εμείς περάσαμε από ψυχολόγους».
Στον τελικό θα ήθελε πολύ να δει γυναίκες. «Θέλω να δω γυναίκες στην τελευταία τετράδα την Ασημίνα, τη Βρισηίδα, τη Μαίη και τη Σταυρούλα».
Για την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε ανοιχτά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου…
«Όταν πήγα στο My Style Rocks με ρώτησαν ποιο ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει στη ζωή μου και δήλωσα πως κατάφερα να βγω δυνατή από τiς χημειοθεραπείες και να αντιμετωπίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο, οπότε μετά σε ένα από τα concept που είχα ετοιμαστεί για να πάω για μαστογραφία, το ανέφεραν οι κριτές και έτσι έγινε γνωστό.
Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι ο καρκίνος είναι νόσος που θεραπεύεται πλέον στις μέρες μας, υπάρχουν περίπου 500 είδη διαφορετικών καρκίνων, υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται και άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες, είναι μια αρρώστια πλέον όχι αήττητη, δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος, αλλά με το όνομά της, καρκίνος. Ξεπερνιέται με καλή διάθεση, με όμορφες πράξεις, να ακούς μουσική, να κάνεις ωραίες σκέψεις και είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσεις να δεχτείς όλες τις θεραπείες», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:
«Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω κι είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Όχι μόνο κατάφερα να τον ξεπεράσω, πήγα και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εκτεθειμένη με τον ήλιο. Όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις, εκτιμάς τα απλά και τα λίγα…. Έμαθα να αποβάλω τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου και να δείχνω την αγάπη στους γονείς μου».
Επίσης, μίλησε για τον σύντροφο της ζωής της και την πρόταση γάμου που δέχτηκε, για τη δωρεά που έκανε στο «Χαμόγελο του παιδιού» και τα επικριτικά σχόλια που άκουσε, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.
«Τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχω πάρει ακόμα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δώρισα 10.000€ στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Άκουσα αρνητικά σχόλια, επειδή το δημοσιοποίησα. Εγώ το έκανα για να βοηθήσω, για να νιώσω εγώ καλά με τον εαυτό μου και από εκεί και πέρα για να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια 27 χρόνια τώρα που δεν έχει πόρους. Όταν κάνεις ένα καλό, γίνεται και η κοινωνία σιγά – σιγά καλύτερη».