Καλεσμένος στο «Night Out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/5) ο Βασίλης Μίχας. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του και την καταγωγή του.

«Η μαμά μου είναι από την Αλβανία κι ο μπαμπάς μου Έλληνας. Έχω κληρονομήσει την εργατικότητα των Αλβανών και το θαυμάζω πάρα πολύ. Έχουν μια ταπεινότητα κι είναι ωραία κληρονομιά. Μιλώ τη γλώσσα» είπε ο Βασίλης Μίχας.

«Για την Ελλάδα την ελευθερία, την πνευματικότητα. Είναι ευλογημένο μέρος κι όσο διαβάζω και μαθαίνω, νιώθω όλο και πιο τυχερός γιατί έχω δει και βιώσει πολλά. Δεν είναι μόνο ο αθλητισμός. Παίζει ρόλο κι η περιοχή που μεγάλωσα και κάποια κουτάκια πρέπει να σπάνε» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=SxPxk43LHSo&t=2s&ab_channel=Zappitshow

Στην πρώτη δοκιμασία της εκπομπής, ο Βασίλης Μίχας… παραδόθηκε στους κανόνες της ασφάλτου και η αδρεναλίνη έφτασε στα ύψη!

Ο Βασίλης Μίχας ανακάλυψε επίσης τα ταχυδακτυλουργικά του ταλέντα επί της Πειραιώς και κατόπιν ανέβηκε στο ρινγκ του… πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Όσο για την φάρσα, την οποία κλήθηκε να… στήσει, αυτή ήταν στη λατρεμένη αδερφή του. Τηλεφώνησε, λοιπόν, στην αδερφή του, Μαρίνα Μίχα και της ζήτησε να έρθει στον… γάμο του το επόμενο Σάββατο.

Τελικά, ήταν ποτέ ζευγάρι ο Βασίλης Μίχας με τη Φαίη Ξυλά;

Ο ηθοποιός, ο οποίος την περασμένη σεζόν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά, «Έρωτας με διαφορά», μαζί με τη Φαίη Ξυλά, απάντησε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, εκτός από το σίριαλ.

«Με τη Φαίη Ξυλά τα δημοσιεύματα μας ήθελαν ζευγάρι. Υπήρχε χημεία μεταξύ μας αλλά όχι κάτι παραπάνω. Η χημεία έμεινε στο γυαλί και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τα δημοσιεύματα αυτά τα αντιμετωπίσαμε πολύ κουλ. Δεν έδωσα και πολύ σημασία. Τη δουλειά αυτή τη χάρηκα πάρα πολύ» δήλωσε.

Σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη, για το αν θα σύναπτε σχέση με μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας, απάντησε: «Τα τελευταία 1-2 χρόνια, υπάρχει μια τάση προς τις μεγαλύτερες ηλικίες».

Tέλος, για την προσωπική του ζωή, τόνισε: «Είμαι πολύ καλά. Νιώθω ότι είμαι και εγώ καλύτερος και μπορώ να το μοιράζομαι. Είναι η προσωπική μου ζωή και την κρατάω προσωπική. Δε θα πω τίποτα άλλο γι΄αυτό τον άνθρωπο».

Ο Βασίλης Μίχας αποκάλυψε επίσης άβολα και περίεργα περιστατικά που του έχουν συμβεί σε δουλειές, όπως ότι «Μού έχουν ζητήσει σε δουλειά να συνευρεθούμε έναντι χρημάτων».