Την ώρα που στην Κόκκινη ομάδα του Survivor επικρατoύσε ένα κλίμα χαράς και μία διάθεση «ελευθερίας», η Μπλε μετρούσε τα μαύρα σύννεφα που είχαν «καλύψει» την καλύβα της στο επεισόδιο της Τρίτης (26/4).

Απογοητευμένοι εμφανίστηκαν οι Μπλε με την Σοφιάνα Αβραμάκη που χάρηκε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε που έχασε η ομάδα της το έπαθλο με το ταξίδι στο Μαϊάμι. «Η κόκκινη ομάδα άξιζε να πάει στο Μαϊάμι» είπε η παίκτρια και Τάκης και Εμμανουήλ ήταν έξαλλοι μαζί της, αλλά και η Βρισηίδα έσπασε: «Με απογοητεύει κάθε μέα όλο και πιο πολύ».

Ο Τάκης Καραγκούνιας τώρα κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα για αλλαγή συμπεριφοράς και στρατηγικής απέναντι στους συμπαίκτες του. Από την άλλη, ο Σπύρος στάθηκε απέναντι του, εξηγώντας πως ό,τι κάνει το κάνει για το καλό της ομάδας του.

Μάλιστα, ο Τάκης μίλησε ανοιχτά για «στημένους» αγώνες ασυλίας προς όφελος της Κόκκινης ομάδας. Για «συμμορία» και «κλίκα» έκανε λόγο ο μισθοφόρος, αλλά και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Στις θέσεις των πρώτων υποψηφίων προς αποχώρηση βλέπει εκείνον και τον Κωνσταντίνο. Θα βγουν αληθινές οι υποψίες του;

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τώρα έπιασε ψιλή κουβέντα με μια σαύρα και ο Άρης Σοϊλέδης εκνευρίστηκε με τα υπονοούμενα. «Πρόσεχε τα λόγια σου» – «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» ήταν το ρεζουμέ της αντιμαχίας τους, καθώς ο make-up artist συνεχίζει να κάνει σχόλια περί κόλπων ερωτικών του ποδοσφαιριστή με τη Σοφιάννα.

Το ταξίδι στο Μαϊάμι μπορεί να τελείωσε, αλλά ένα ακόμη εντυπωσιακό έπαθλο, όμως, έφερε Μπλε και Κόκκινους αντιμέτωπους στον στίβο μάχης. Η ομάδα που θα κέρδιζε θα οδηγούνταν με λιμουζίνα σε μία βίλα όπου θα απολάμβανε χαλαρωτικό μασάζ, ένα πλούσιο γεύμα, και ένα 80’s party! Ποια ομάδα έζησε το όνειρο;

Μια super lux λιμουζίνα, λοιπόν, περίμενε τους Κόκκινους, που κέρδισαν το αγώνισμα επάθλου, για να τους οδηγήσει στην πολυτελή βίλα του Casa de Campo, την περιοχή «φιλέτο» του Άγιου Δομίνικου, που έχουν επιλέξει για προορισμό τους αγαπημένοι σταρ του Χόλιγουντ.

Μόλις έφτασαν τα επιφωνήματα έπεσαν βροχή, ενώ ακόμα πιο ενθουσιασμένοι ήταν όλοι μόλις αντίκρισαν τα δωμάτιά τους με τα υπέρδιπλα κρεβάτια τους.

Ο Κατσαούνης, ο Στάθης και η Ασημίνα τίμησαν δεόντως και το τραμπολίνο της βίλας.

Οι Κόκκινοι μαζί με τη Σοφιάννα και τη Μέι απόλαυσαν στη συνέχεια ένα χαλαρωτικό μασάζ που τους έστειλε στον 7ο ουρανό αλλά και beauté προσώπου και άκρων.

Μάσκα προσώπου και για τον Στάθη Σχίζα.

Ξανάνιωσε ο Κατσαούνης με το μασάζ και το πεντικιούρ.

Όσο για το λουκούλλειο γεύμα που έταξε στους νικητές ο Acun τήρησε την υπόσχεσή του μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.

Η βραδιά έκλεισε με flashback πάρτι στα 80s, αγαπημένα τραγούδια, χρώμα και λάμψη!

Εκείνος τώρα που εδώ και δύο επεισόδια πετάει στον… έβδομο ουρανό είναι ο Γιώργος Κατσαούνης. Στο επεισόδιο της Τρίτης (26/4) δεν σταμάτησε τις κολακείες προς τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Τί Superman με batmobile τον αποκάλεσε όταν βρέθηκε στην υπερπολυτελή βίλα.

Νωρίτερα, έκλαψε με τα παϊδάκια, τη… «15άστερη ξενοδοχειάρα» και την τουαλέτα – αρχοντικό στο Μαϊάμι.

Είδαμε, για την ακρίβεια, τον «Τσακατσούκα», στην επιστροφή από το ταξίδι να κλαίει σαν μωρό από συγκίνηση για το μεγάλο δώρο του Acun Ilicali.

«Με συγκίνησε ο κύριος Acun, φάγαμε παϊδάκια, φάγαμε του σκασμού, μας πήγε σε ξενοδοχειάρα που ήταν παλάτι μπορεί να ήταν και 15 αστέρια.

Η τουαλέτα του ήταν καλύτερη από το σπίτι μας. Σηκωνόμασταν το πρωί τρώγαμε και πίναμε ό,τι θέλαμε» είπε σε κιου και συμπαίκτες με δάκρυα στα μάτια.