Όλα έτοιμα για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ είναι το Survivor. Η πρεμιέρα του reality επιβίωσης έχει προγραμματιστεί για τις 26 Δεκεμβρίου και ήδη οι παίκτες οι οποίες θα ενταχθούν στην ομάδα των Μαχητών ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Το πρωί της Δευτέρας (20/12), στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open αναφέρθηκαν στο Survivor και μάλιστα αποκάλυψαν το όνομα του 12 παίκτη ο οποίος θα μπει στην ομάδα των Διασήμων.

Πρόκειται για τον παλαιστή Γιώργο Πιλίδη, ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης U23 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας. Επίσης αγωνίστηκε στο αγώνισμα των 65 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Οι τρεις συμβουλές του Ατζούν Ιλιτζαλί

Όμως και στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκαν στο Survivor και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας έδωσε το ρεπορτάζ του. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε τρεις συμβουλές στους παίκτες του Survivor. Ποιες είναι αυτές;

1. Οι παίκτες να μην μιλάνε πουθενά και σε καμία κάμερα

2. Να μην αποκαλύψουν τα πρόσωπα σας

3. Από την ώρα που υπέγραψαν με την Acun Medya και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να μην «ανεβάσουν» τίποτα στα social media