Συζητήσεις επί συζητήσεων και φήμες για το ποιοι θα πάνε τελικά στον Άγιο Δομίνικο κυριαρχούν τις τελευταίες μέρες στα τηλεοπτικά πάνελ. Το Survivor επιστρέφει στην συχνότητα του ΣΚΑΪ και η παραγωγή κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τους παίκτες, Διάσημους και Μαχητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν στους στίβους μάχης.

Το πρωί της Παρασκευής (10/12), η εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «Survivor» και μάλιστα παρουσίασαν την τελική 10αδα που θα αποτελέσει την ομάδα των Διασήμων στο φετινό Survivor.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, την τελική 10άδα αποτελούν οι: Ελισάβετ Σπανού, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Μυριέλλα Κουρεντή, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νότης Χριστοδούλου, Σάκης Αρσενίου, Άρης Σοϊλέδης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιάννης Χατζηγεωργίου αλλά και μια πυγμάχος της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Θα μπει στο Survivor ο Λάμπρος Κωνσταντάρας;

Το όνομα του Λάμπρου Κωνσταντάρα ακούστηκε έντονα κατά τη χθεσινή (09/12) μέρα καθώς οι φήμες τον θέλουν να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στο Survivor και συγκεκριμένα δίνουν πιθανότητες 90% να μπει στο reality επιβίωσης.

Ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο

«Φέτες είναι το αγόρι που μπαίνει στο Survivor και μάλιστα στους Μαχητές» είπε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιατικά;» του Open και ενημέρωσε τους υπόλοιπους συντελεστές για τις πληροφορίες που γνωρίζει. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου έδωσε τα χέρια με την παραγωγή του Survivor προκειμένου να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο και να μπει στην ομάδα των Μαχητών. Το όνομα του είναι Στάθης Σχίζας και είναι επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στην εστίαση.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επέλεξε τους Μαχητές

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά τις τελευταίες ετοιμασίες για το Survivor και να βρίσκεται στην τελική επιλογή των παικτών που θα αποτελέσουν τους Μαχητές. Ο Τούρκος παραγωγός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την στιγμή κατά την οποία ανακοινώνει τα ονόματα όσων «πέρασαν» στην επόμενη φάση καθώς πήραν το πολυπόθητο «ναι» του. 

Ανάμεσα στα ονόματα τα οποία ακούγεται να λέει ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αυτό της Άσπας Πρεντάρη και του Γιάννη Αεράκη.

Η χαρά τους για το γεγονός ότι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο ήταν τόσο μεγάλη που η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να μην μπορεί να το πιστέψει.

Μυστήριο με την συμμετοχή της Βρισηίδας Ανδριώτου

«Νομίζω πως η Βρισηίδα είναι από αυτές που έχουν υπογράψει  και πάει φουλ για τον Άγιο Δομίνικο» είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής και πρόσθεσε πως το πιθανότερο είναι πως η νεαρή Βρισηίδα Ανδριώτου θα ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων καθώς είναι και «παλιά γνώριμη» της Acun Medya από όταν εκείνη έπαιζε στο My Style Rocks.

Οι επικρατέστεροι Διάσημοι του… ΣΚΑΪ

Και στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ όμως αναφέρθηκαν στο Survivor το πρωί της Παρασκευής και τόνισαν πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί είδε περίπου 40 Μαχητές και στην συνέχεια αποκάλυψαν τους Διασήμους οι οποίοι φέρονται να είναι οι επικρατέστεροι για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι επικρατέστεροι Διάσημοι είναι οι Στέλιος Λεγάκης, Μυριέλλα Κουρεντή, Άρης Σοϊλέδης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Βαλάντης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Απόστολος Ρουβάς, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Νότης Χριστοδούλου και Θανάσης Βισκαδουράκης.

Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ;

Το «Πρωινό» του Ant1 αναφέρθηκε στο μεγάλο κεφάλαιο Survivor και δόθηκε το ρεπορτάζ της εκπομπής σχετικά με τους παίκτες οι οποίοι έχουν υπογράψει. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας στον «αέρα» του Πρωινού, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου όχι μόνο έχουν δώσει τα χέρια με την παραγωγή του Survivor αλλά έχουν ήδη υπογράψει. Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Έχουμε μια τελευταία είδηση και πληροφορία. Ακούγεται από το πρωί το όνομα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, γνωστός make up artist ότι θα μπει στο Survivor. Χθες το βράδυ τον ενημέρωσαν ότι είναι ο πρώτος επιλαχών για το Survivor και είναι πολύ στεναχωρημένος γιατί του είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι από τους πρώτους που θα έμπαιναν».