Στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (26/11) βρέθηκε η δημοσιογράφος-τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου, για να… εξομολογηθεί τις «αμαρτίες» της τηλεόρασης.

Όπως «εξομολογήθηκε» στο Εξομολογητήριο της εκπομπής η συνέντευξη που έχει απωθημένο είναι η Έλενα Κατρίτση. Δεν την έχει καταφέρει να δεχτεί να της πάρει συνέντευξη.

Υπερεκτιμημένο πρόσωπο θεωρεί στην τηλεόραση τη Νίκη Λυμπεράκη «που ήρθε με πολλή θόρυβο», αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Θα ήθελε να δει σε πρωινή εκπομπή την Αννίτα Πάνια αλλά και τον Κώστα Μαρτάκη γιατί έχει αδικηθεί.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν τον θέλω πια στο πρωινό τον Γιώργο Λιάγκα. Ήταν ένα πισωγύρισμα στην καριέρα του. Θα πρέπει να επιστρέψει την ενημέρωση. Λείπουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες ειδήσεων».

Επίσης θα ήθελε να δει τον Γιώργο Κόρομι, τον πρώην παίκτη του Survivor στην τηλεόραση γιατί έχει ωραίο λόγο.

«Τον Ασημακόπουλο (επίσης πρώην παίκτης του Survivor)δεν τον θέλω στην τηλεόραση και του το έχω πει. Είναι ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας που θα πρέπει σε αυτό το κομμάτι να επενδύσει και να χρησιμοποιήσει την τηλεόραση για να προωθήσει τη δουλειά του. Δεν έχει κανέναν λόγο να ασχοληθεί με την τηλεόραση»

Είναι κουτσομπόλα; «Εξαρτάται τι εννοούμε κουτσομπολιό».

Όσο για την κριτική που έκανε στον εαυτό της είναι ότι τσιρίζει, κουνάει πολύ τα χέρια της όταν υπερασπίζεται τη θέση της.

Μεταξύ των αντρών στο πάνελ του Happy Day (Πανανώτα, Φραγκολιά, Βερύκιο) θα έσωζε τον Κώστα Φραγκολιά αν πνιγόταν σε μία βάρκα.

Η δημοσιογράφος κλήθηκε να απαντήσει με θάρρος και τόλμη και στην ερωτήση περί… κατινιάς!

«Ποια είναι η μεγαλύτερη κατινιά που έχεις κάνει σε μια σχέση» ρώτησε ο Θέμης Γεωργαντάς με εκείνη να απαντά με ειλικρίνεια. «Με τον άντρα μου (ο σύζυγός της είναι ο Γιώργος Μυλωνάκης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη) έχουμε έναν λογαριασμό στο icloud. Αυτό σημαίνει ότι ο ένας βλέπει τις κλήσεις του άλλου. Δηλαδή μπορεί να με πάρει εμένα ο Θέμης Γεωργαντάς και να το δει ως αναπάντητη στο κινητό του».

Τ.Μ.: Μια φορά σήκωσε το τηλέφωνο, λέει «γεια σας, ποιον θέλετε;». «Μάλλον λάθος έχω κάνει, από την εκπομπή Happy Day σας παίρνω» του είπαν και απάντησε, «α κατάλαβα, την γυναίκα μου θέλετε»!

Θ.Γ.: Δεν πιστεύω να έχεις πάρει και ‘συ τον Μητσοτάκη τηλέφωνο;

Τ.Μ.: Τον έχω πάρει από αναπάντητη… Κατά λάθος το πάτησα… Είδα ότι δεν είναι για μένα, αλλά το κάλεσα. Εντάξει, και τι έγινε;

«Το έκλεισα όμως! Είναι αυτό που μπορεί να πάθεις πολιτισμικό σοκ» συμπλήρωσε με γέλιο η Τίνα Μεσσαροπούλου στο After Dark.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=IuxZfO26-2Q&feature=emb_title&ab_channel=Zappitshow