Ακόμα μία «Τελετή των Ρόδων» είδαμε στο «The Bachelor» στο επεισόδιο της Παρασκευής (22/10), με τον Αλέξη Παππά να πρέπει να αποχαιρετήσει μία από τις κοπέλες που βρίσκονται στη βίλα, με σκοπό να κερδίσουν τον έρωτά του.

Ο «Εργένης» ύστερα από το καθιερωμένο κοκτέιλ πάρτι στάθηκε απέναντι από τα κορίτσια, με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα και άρχισε να τα μοιράζει.

Η Άννα πήρε το πρώτο τριαντάφυλλο και ακολούθησαν οι Νικόλ, Αθηνά, Ντίνα, Ιωάννα, Ιζαμπέλα, Λένα, Γιώτα και στο τέλος έμειναν η Μαρία και η Σταύη.

Τελικώς ήταν η Σταύη ήταν εκείνη που δεν πήρε τριαντάφυλλο.

«Σταύη γνωριστήκαμε αρκετά, φτάσαμε όμως σ’ ένα σημείο όπου οι δρόμοι μας χωρίζονται» της είπε ο Αλέξης Παππάς και στην προσωπική του συνέντευξη που ακολούθησε εξήγησε τους λόγους γι’ αυτή του την απόφαση:

«Η απόφασή μου να μην της δώσω το τριαντάφυλλο ήταν πολύ δύσκολη. Μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά δεν υπάρχει τέτοιος ερωτισμός μεταξύ μας που να μπορεί να μας κάνει ζευγάρι. Ο χρόνος που περάσαμε μαζί, μου έδειξε πως αυτός ο δρόμος για την αγάπη με τη Σταύη έφτασε σε αδιέξοδο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο «The Bachelor».

Από τη μεριά της η Σταύη δήλωσε για την απόφαση αυτή του Αλέξη Παππά: «Εκείνος χάνει. Δεν πειράζει Αλέξη, η ζωή συνεχίζεται», είπε χαρακτηριστικά και στον Γιώργο Σατσίδη ανέφερε: «Ξαφνιάστηκα και στενοχωρήθηκα δεν σου κρύβω, αλλά ποτέ δεν επιτρέπω σ’ έναν άντρα να καταλάβει τι αισθάνομαι μέσα μου. Με τον Αλέξη ήμουν ειλικρινής από την πρώτη στιγμή και του έδειξα ότι καλύτερο είχα μέσα μου» τόνισε.

Η… εξομολόγηση του «Εργένη»

Πριν από την τελετή τώρα, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε στον Γιώργο Σατσίδη για ποιες κοπέλες έχει συναισθήματα.

«Αλέξη είσαι ένας άντρας γεμάτος πάθος. Που ακριβώς βρίσκεται τώρα συναισθηματικά», ρώτησε ο Γιώργος Σατσίδης με τον Αλέξη Παππά να αποκαλύπτει: «Αυτή τη στιγμή μέσα μου υπάρχουν συναισθήματα όπως ενθουσιασμός, σεβασμός προς όλες τις κοπέλες και μπορώ να σου πω ότι είμαι στα πρώτα βήματα του έρωτα με μερικές κοπέλες. Για να είμαστε ακριβείς και να μην υπερβάλουμε νομίζω οι κοπέλες που έχουν φτάσει και έχουμε έρθει πιο κοντά είναι τρεις».