Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και η βαριά σκιά της χούντας πέφτει στο Διαφανί! Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 αρχίζει και πάλι σε μερικές ημέρες και ο τρίτος κύκλος αναμένεται το ίδιο καθηλωτικός με τους δυο προηγούμενους.

Η μόνη διαφορά είναι πως πλέον οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα καθορίζουν και τις ζωές των ηρώων της σειράς.  

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες, όλοι οι πρωταγωνιστές ακούνε παγωμένοι τα όσα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο. Διακόπτονται τα μαθήματα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και βλέμματα γεμάτα απορία και φόβο για το άγνωστο κυριαρχούν στην οθόνη. Ο τρόμος έχει σκεπάσει το Διαφάνι κι όλοι θα αναγκαστούν να περιοριστούν.

Η μοναδική «αποκάλυψη» έρχεται στην τελευταία σκηνή όπου η ασφάλεια που έχει ξεκινήσει τους ελέγχους στα σπίτια φτάνει και σε εκείνο των αδερφών Σταμίρη. Ο τηλεοπτικός «προδίδει» μια ένταση ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα με την πρώτη να κρατάει στα χέρια της κάτι που θυμίζει προκηρύξεις. Μέχρι που το χτύπα στην πόρτα αναστατώνει και τις δυο.

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται στον ΑΝΤ1

Το Διαφάνι θα διανύσει σύντομα μία από τις πιο σκοτεινές του περιόδους. Είστε έτοιμοι για τον Γ' κύκλο; #AgriesMelisses #tobeecontinued #newseason

Posted by Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 on Tuesday, August 24, 2021