Εκτός Φάρμας είναι μετά το αποψινό επεισόδιο η Μαρία Μιχαλοπούλου η οποία ηττήθηκε σε μια σκληρή μονομαχία που θύμιζε… ντέρμπι, από την Κάτια Δέδε.

Αρχικά, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο μονομάχο τον Ντούπη κι η ψηφοφορία έδειξε ως δεύτερο τον Θανάση Πάτρα. Οι δυο τους αγωνίστηκαν σε τρεις γύρους και τη νίκη πήρε τελικά ο Ντούπης. Ο ίδιος στην συνέχεια υπέδειξε ως πρώτη μονομάχο την Κάτια Δέδε ενώ αυτή με την σειρά της επέλεξε ως αντίπαλό της, την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Οι δυο τους αγωνίστηκαν σε πέντε δοκιμασίες, που βαθμολογήθηκαν διαφορετικά από την δεύτερη μονομάχο κι ο αγώνας τους είχε αρκετές ανατροπές.

Η Μαρία φάνηκε πως είχε καλή ημέρα κι έτσι πήρε το προβάδισμα στα δύο πρώτα αγωνίσματα. Στην τρίτη δοκιμασία, ωστόσο, η Κάτια ισοφάρισε παίρνοντας τη νίκη στον αγώνα των 3 πόντων.

Στον τελευταίο γύρο το 5άρι θα καθόριζε ή τον νικητή ή ακόμη μία αναμέτρηση. Για καλή τύχη της Κάτιας Δέδε δεν χρειάστηκε αφού «καθάρισε» το παιχνίδι για κλάσματα δευτερολέπτου και έστειλε τη Μαρία Μιχαλοπούλου εκτός αγροκτήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=Dj0-TlqAjqY