Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση αλλά και το πώς βίωσε αυτή και η οικογένειά της την περιπέτεια του κορονοϊού, μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day»

«Αισθανόμασταν κάπως ασφαλείς εδώ, στο Λονδίνο και στο Μαϊάμι ξέφυγε η κατάσταση. Εμβολιαστήκαμε, είχα το άγχος γιατί ήταν κάτι καινούριο, αλλά δεν υπήρχε επιλογή και έπρεπε να γίνει έτσι», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας:

«Είχαμε πολλά πράγματα να κάνουμε και με τα παιδιά. Το ευχαριστηθήκαμε και περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Πήραμε πολλούς ρόλους μέσα σε ένα εξάμηνο, αλλά αφού είμαστε καλά, εντάξει».

Τέλος για την τηλεόραση και την πιθανότητα να επέστρεφε ανέφερε: «Θα σκεφτόμουν να επιστρέψω αν υπήρχε κάτι ωραίο, να ήταν μια ωραία παραγωγή, που να μου ταιριάζει, είχα προτάσεις που νομίζω ότι δεν μου ταίριαζαν, άλλες φορές κάποια πράγματα που ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις, δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο. Θα μου άρεσε να επιστρέψω συνειδητά και να είναι κάτι που μου ταιριάζει».