Κριτές και παίκτες του MasterChef 5 βρέθηκαν στους Πρόποδες της Πάρνηθας σε μια ομαδική δοκιμασία η οποία θύμισε… καψόνι.

Διονύσης Σαρακίνης και Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν οι αρχηγοί των δυο ομάδων και διεκδικούσαν με τα πιάτα τους την νίκη καθώς η χαμένη ομάδα θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση της δοκιμασίας προς αποχώρηση.

Και ενώ οι κατσαρόλες και τα τηγάνια είχαν πάρει… φωτιά, ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασε τον πάγκο της κόκκινης ομάδας και ζήτησε από τον αρχηγό, Διονύση να περιγράψει το μενού που ετοιμάζουν για τον ίδιο και τους άλλους δύο κριτές, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το παρατηρητικό μάτι του σεφ εντόπισε ένα ορθογραφικό λάθος στον πίνακα όπου αντί για τη λέξη «κυρίως» έγραφε «κυρίος». Ο Παύλος Χάππιλος ανέλαβε αμέσως την ευθύνη για τα ορθογραφικά λάθη στον πίνακα ενώ εξήγησε πως είναι δυσλεκτικός.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλαν εμένα να γράψω. Είπα στον Διονύση να μη με βάλει να γράψω γιατί θα τα κάνω όλα λάθος», είπε ο πάντα ευδιάθετος Παύλος Χάππιλος στην κάμερα του MasterChef ενώ ξεκαρδίστηκε στα γέλια και αυτοτρολαρίστηκε με τα ορθογραφικά του λάθη.