Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από το Survivor και σχολίασε τους συμπαίκτες του.

Ανάμεσα σε όσα είπε, ήταν και σχόλια για το μορφωτικό επίπεδο του Αλέξη Παππά και του Τριαντάφυλλου.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα και λάθη. Έχει πει πολλά ψέματα και του δώσαμε ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη και να συνεχίσουμε κανονικά, αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Επειδή είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος, πριν από την ψηφοφορία τριγυρνούσε από εδώ κι από εκεί για να ακούσει τι γίνεται. Κάποια στιγμή που περνούσε με είχε φωνάξει ο Κόρο και με ρώτησε τη γνώμη μου και του είπα ότι οι πιο αδύναμοι είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Επειδή ο Κώστας όμως, έχει μεγαλύτερη προσφορά στην καλύβα και ο Τριαντάφυλλος καθόταν όλη μέρα στην παραλία και λιαζόταν και ερχόταν για να φάει, θεώρησα ότι ο πιο αδύναμος ήταν ο Τριαντάφυλλος» ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς στην κάμερα του Love it.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα από την συνέντευξη του πρώην παίκτη του Survivor προβλήθηκε και στην πρωινή εκπομπή του Open, Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου να μην κρύβει την ενόχληση της για τις δηλώσεις αυτές.

Η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε πως: «Γενικότερα, πολλές φορές νομίζω ότι μπορεί κάποια πράγματα να έχουν βάση, όμως, δεν λέγονται τηλεοπτικά γιατί είναι άκρως προσβλητικά. Και επίσης να πούμε ότι και ο Κοψιδάς, όπως και εμείς, δεν είναι καθηγητής πανεπιστημίου, δεν είναι η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο ενός άλλου ανθρώπου. Και ειδικά όταν είσαι τηλεοπτικά, αυτή είναι η άποψή μου. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ευγένειας και παιδείας».