Το όνομα του Τριαντάφυλλου τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων σε ότι αφορά το Survivor. Ο τραγουδιστής, κατηγορήθηκε από συμπαίκτες του πως επιχείρησε να τους δωροδοκήσει για να μην τον ψηφίσουν ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η αδερφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα, το πρωί της Παρασκευής, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open αναφέρθηκε στην ψυχολογική πίεση που δέχεται ο αδερφός της ενώ έδωσε τη δική της εκδοχή στις κατηγορίες περί δωροδοκίας.

«Κάποια παιδιά για να πετύχουν τον σκοπό τους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές» είπε χαρακτηριστικά για τον Ασημακόπουλο και τον Κόρομι.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε για να πάρει το έπαθλο. Πήγε γιατί του άρεσε πάντα το Survivor. Το κακό του Τριαντάφυλλου πέρα από το ότι έχει ψυχή μικρού παιδιού είναι ότι είναι πολύ νευρικός, θα νευριάσει κατευθείαν αλλά θα του κρατήσει πολύ λίγο. Γι’ αυτό δεν κρατάει σε κανέναν κακία» είπε στην συνέχεια η αδερφή του Τριαντάφυλλου.

Για την πίεση που δέχεται ο παίκτης η αδελφή του αποκάλυψε ένα ενδεχόμενο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα: «Είναι δυνατό παιδί, μπορεί όμως να είναι τόσο μεγάλη η πίεση και να αποχωρήσει οικειοθελώς. Όσο δυνατός και να είσαι τώρα είναι λίγο διαφορετικά».

Για την πίεση που δέχεται ο Τριαντάφυλλος η αδελφή του είπε: «Είναι δυνατό παιδί, μπορεί όμως να είναι τόσο μεγάλη η πίεση και να αποχωρήσει οικειοθελώς. Όσο δυνατός και να είσαι τώρα είναι λίγο διαφορετικά».
Σε ότι αφορά τα περί δωροδοκίας, η Δέσποινα ανέφερε πως το πιθανότερο είναι πως ο Τριαντάφυλλος έκανε πλάκα και παρεξηγήθηκε από τους υπόλοιπους.

Παίκτες κατηγορούν τον Τριαντάφυλλο πως επιχείρησε να τους δωροδοκήσει για να μην τον ψηφίσουν

Σε ένα ιδιαίτερα έντονο συμβούλιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Αυτό φαίνεται πως στεναχώρησε αλλά και απογοήτευσε τον Τριαντάφυλλο καθώς οι αντιπαραθέσεις με τους συμπαίκτες του συνεχίστηκαν και κατά την επιστροφή στην παραλία.

Την επόμενη μέρα όμως, το όνομα του Τριαντάφυλλου ακούστηκε ξανά και αυτή τη φορά από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο παίκτης προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο πως επιχείρησε να τον δωροδοκήσει ώστε να μην τον ψηφίσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μάλιστα ανέφερε πως την συγκεκριμένη «τακτική», ο Τριαντάφυλλος την έχει ακολουθήσει και με άλλους συμπαίκτες του.

«Ο Τριαντάφυλλος σε μένα μου είχε πει, εμένα και στον Κόρομι, να μας δώσει χρηματικό ποσό… Χρηματικό ποσό της τάξης των 2000 ευρώ! Χρηματικό ποσό για να είμαστε μαζί του και να κρατηθεί στο παιχνίδι. Του είπα πως δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου» ανέφερε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αυτό το μετέφερε και στους συμπαίκτες του ο Γιώργος Ασημακόπουλος. «Με έχει πιάσει πολλές φορές στο παρελθόν να μου δώσει χρηματικό ποσό έξω από το παιχνίδι για να τον κρατήσουμε παραπάνω. Πράγμα που το είχα ακούσει και είπε στον Κόρομι, τι λέει» τους είπε.