Σε ένα ιδιαίτερα έντονο συμβούλιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Αυτό φαίνεται πως στεναχώρησε αλλά και απογοήτευσε τον Τριαντάφυλλο καθώς οι αντιπαραθέσεις με τους συμπαίκτες του συνεχίστηκαν και κατά την επιστροφή στην παραλία.

Την επόμενη μέρα όμως, το όνομα του Τριαντάφυλλου ακούστηκε ξανά και αυτή τη φορά από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο παίκτης προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο πως επιχείρησε να τον δωροδοκήσει ώστε να μην τον ψηφίσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μάλιστα ανέφερε πως την συγκεκριμένη «τακτική», ο Τριαντάφυλλος την έχει ακολουθήσει και με άλλους συμπαίκτες του.

«Ο Τριαντάφυλλος σε μένα μου είχε πει, εμένα και στον Κόρομι, να μας δώσει χρηματικό ποσό… Χρηματικό ποσό της τάξης των 2000 ευρώ! Χρηματικό ποσό για να είμαστε μαζί του και να κρατηθεί στο παιχνίδι. Του είπα πως δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου» ανέφερε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αυτό το μετέφερε και στους συμπαίκτες του ο Γιώργος Ασημακόπουλος. «Με έχει πιάσει πολλές φορές στο παρελθόν να μου δώσει χρηματικό ποσό έξω από το παιχνίδι για να τον κρατήσουμε παραπάνω. Πράγμα που το είχα ακούσει και είπε στον Κόρομι, τι λέει» τους είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=IhUZq3J3rWQ&ab_channel=Zappitshow