Τους βλέπουμε κάθε μέρα στο «Master Chef» και η αλήθεια είναι ότι κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό. Τι δεν ξέρετε όμως για τους κριτές του reality μαγειρικής;
Ο Λευτέρης Λαζάρου ανδρώθηκε μέσα στα καράβια. Έμαθε τη μαγειρική από τον πατέρα του που ήταν «βαπορίσιος» μάγειρας και υπήρξε μάγειρας σε κρουαζιερόπλοια πολλά χρόνια. Δεν σπούδασε ποτέ κάτι πάνω στη μαγειρική, ενώ το 1987 έκανε πραγματικότητα το όνειρό του ανοίγοντας το δικό του εστιατόριο. Το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ είναι προσωπικός προσκεκλημένος της Γιάννας Αγγελοπούλου. Έχει παντρευτεί δυο φορές και με την πρώην σύζυγό του διατηρεί άψογες σχέσεις.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σπούδασε οικονομικά στο Λος Άντζελες και συγχρόνως δούλευε ως σερβιτόρος, αλλά και ως υπάλληλος σε πλυντήριο αυτοκινήτων για το χαρτζιλίκι του. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα αποφάσισε να ασχοληθεί με την μεγάλη του αγάπη, τη μαγειρική. Έχει ένα γιο εννέα ετών και μετά το διαζύγιό του μένει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο, Lemon.
Ο Γιάννης Λουκάκος σπούδασε στη σχολή μαγειρικής Culinary Institute of America και δούλεψε χρόνια σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης στο Waldorf Astoria στο Μανχάταν. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ανέλαβε την διοργάνωση των εστιατορίων του ομίλου Yes Hotels and Restaurants. Τον Απρίλιο του 2009 άνοιξε το δικό του εστιατόριο στο Χαλάνδρι.
Πηγή: Real