Η Disney μας χάρισε έναν καταιγισμό από νέα κατά την διάρκεια του event της σχετικά με την επέκταση του τηλεοπτικού σύμπαντος της Marvel του Star Wars και όχι μόνο, στο Disney +.

Τις προηγούμενες μέρες το lordoftheseries.gr σας μετέφερε όλα τα νέα μεμονωμένα και τώρα έκανε ένα συγκεντρωτικό θέμα για την ευκολότερη εύρεση τους σε περίπτωση που κάτι σας ξέφυγε μέσα στον πανικό.

Marvel

Νέες σειρές

Ironheart: Η διάδοχος του Ironman όπως χαρακτηρίστηκε από αρκετούς η Ironheart έρχεται στο MCU.

I Am Groot: Ο Baby Groot θα αποκτήσει την δική του σειρά.

Secret Invasion: Η εισβολή των Skrulls που είδαμε στην Captain Marvel στην γη. Η σειρά θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Nick Fury.

Armor Wars: Βασισμένη στην ομότιτλη σειρά Comics η νέα σειρά της Marvel θα είναι αφιερωμένη στον War Machine.

Νέα Trailer

WandaVision: Η πρώτη σειρά της Marvel που θα έρθει στο Disney+ κυκλοφόρησε νέο απολαυστικό Trailer. Η σειρά κάνει πρεμιέρα 15 Ιανουαρίου.

The Falcon and the Winter Soldier: Η κληρονομιά του Captain America συνεχίζεται με τους δύο φίλους του να αναλαμβάνουν την σκυτάλη, με ένα υπέροχο Trailer αποκαλύφθηκε πως η σειρά έρχεται τον Μάρτιο του 2021.

Loki: Ο αγαπημένος Villain και αδερφός του Thor μας ξανά συστήνετε στο Trailer για την σειρά του . Ο Loki έρχεται τον Μάιο του 2021.

What If…?: Η πολλά υποσχόμενη Animated σειρά της Marvel θα μας παρουσιάσει ήδη γνωστές ιστορίες με εναλλακτική τροπη. Η σειρά έρχεται το καλοκαίρι του 2021.

Ms.Marvel: Η νεότερη ηρωίδα του MCU έρχεται στις οθόνες μας και ενώ δεν έχουμε ακόμα κάποιο Trailer οι δημιουργοί της σειράς μας χάρισαν μια πρώτη εικόνα με ένα βίντεο με μοναδικά στιγμιότυπα.

Casting News

She-Hulk: Επιβεβαιώθηκε ότι τον ρόλο της She-Hulk θα εχει η Tatiana Maslany γνωστή από το Orphan Black. Για τις ανάγκες της σειράς θα επιστρέψει ο Mark Ruffalo ως Bruce Banner/Hulk. Ο Tim Roth που είχε εμφανιστεί ως Abomination στην ταινία Incredible Hulk θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του στην σειρά.

Armor Wars: Στη νέα σειρά που ανακοινώθηκε με κεντρικό χαρακτήρα τον War Machine ο Don Cheadle θα ξαναφέρει στις οθόνες μας τον James Rhodes/War Machine.

Ironheart: Η Dominique Thorne θα είναι η διάδοχος του Ironman.

Ms. Marvel: επιβεβαιώθηκε πως η Iman Vellani θα ενσαρκώσει την Kamala Khan.

Secret Invasion: Η σειρά θα έχει ως κεντρικούς πρωταγωνιστές τους Samuel L. Jackson (Nick Fury) και Ben Mendelsohn (Talos).

Star Wars

Νέες σειρές

Star Wars: Ahsoka – Η Ahsoka Tano αποκτά την δική της Live Action σειρά.

Star Wars Rangers of the New Republic: Για την συγκεκριμένη σειρά δεν δόθηκαν λεπτομέρειες αλλά ακούγεται πως θα εστιάζει στην Cara Dune. Αυτή η σειρά και της Ahsoka θα συνδέονται με το Mandalorian και θα πρέπει να περιμένουμε και ένα Crossover.

Lando: Ο Lando Calrissian επιστρέφει στο σύμπαν του Star Wars με την δική του σειρά. Δεν έγινε επίσημο αν τον ρόλο ενσαρκώσει ο Billy Dee Williams ή ο Donald Glover ή αν θα είναι Live Action ή Animation.

Star Wars: The Acolyte: Για την συγκεκριμένη σειρά γνωρίζαμε πως έρχεται αλλά τώρα μάθαμε τον τίτλο. Η σειρά είναι δημιουργία της δημιουργού του Russian Doll και θα εστιάζει σε γυναικείους χαρακτήρες στις τελευταίες μέρες της High Republic.

Star Wars Visions: Μια Animated σειρά με ανθολογικο χαρακτήρα. Η σειρά θα τιμήσει τον κόσμο του Star Wars με μερικούς από τους καλύτερους Ιάπωνες δημιουργούς Anime.

A Droid Story: Ακόμα μια Animated σειρά με κεντρικούς ήρωες τον R2D2 και τον C3PO. Η σειρά θα ακολουθήσει τα αγαπημένα ανδροειδή σε περιπέτειες τους.

Νέα Trailer

Star Wars: The Bad Batch – Γνωρίζαμε πως η Disney ετοιμάζει μία νέα animated σειρά, το The Bad Batch, που θα εστιάζει σε μία elite των κλώνων του Bad Batch/Clone Force 99, που παρουσιάστηκαν πρώτα στο The Clone Wars. Η σειρά θα διαδραματίζεται στην εποχή μετά τον Πόλεμο των Κλώνων.

Star Wars: Andor – Η σειρά αφιερωμένη στον Cassian Andor από το Rogue One μας χάρισε τα πρώτα της στιγμιότυπα.

Casting News

Obi-Wan Kenobi: Ο Hayden Christensen επιστρέφει για τον ρόλο του Darth Vader.

Star Wars: Ahsoka: Η Rosario Dawson θα επιστρέψει για τον ρόλο.

Αλλα νέα

The Mandalorian: Ανανέωση για 3η σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2021.

Disney/Pixar

Νέες σειρές

Baymax! Animated σειρά από το Big Hero 6.

Moana: Animated σειρά βασισμένη στην ηρωίδα από την ομότιτλη ταινία είναι στα σκαριά.

Zootopia+ : Μια Animated σειρά ανθολογικου χαρακτήρα στο σύμπαν του Zootopia έρχεται το 2022.

Iwájú: Σε συνεργασία με την αφρικανική εταιρία Kugali η Disney ετοιμάζει μια sci-fi σειρά.

Cars: Τα αγαπημένα αυτοκίνητα θα έχουν την δική τους Animated σειρά.

Up: Η σειρά θα ακολουθεί τον αξιαγάπητο σκύλο από την ταινία Up.

Beauty & the Beast: Αυτήν την φορά μιλάμε για μια Live action σειρά που θα είναι Prequel της ταινίας. Κεντρικοί ήρωες ο Lefou και ο Gaston με τους Josh Gad και Luke Evans να επιστρέφουν για τους ρόλους τους. Τα επεισόδια γράφουν οι δημιουργοί της σειράς ‘Once Upon a Time’ και θα έχει Musical στοιχεία.