Μπορεί η σειρά «The Mandalorian» να μην έχει ανανεωθεί επίσημα για την 3η του σεζόν, όμως απ’ ότι φαίνεται οι ετοιμασίες γι’ αυτήν έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως αναφέρει το Deadline και αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr ο δημιουργός της σειράς, Jon Favreau, ετοιμάζει την 3η σεζόν εδώ και μήνες και μάλιστα είχε δηλώσει πως ελπίζει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα γι’ αυτήν πριν το τέλος του 2020.

Ίσως αυτό γίνει πραγματικότητα, καθώς όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, υπάρχουν δύο πιθανότητες: είτε να ξεκινήσει η παραγωγή άμεσα (μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου ή τις αρχές Δεκεμβρίου) είτε να ξεκινήσει την άνοιξη του 2021. Φυσικά, το τοπίο ακόμα είναι θόλο και αυτό μένει να ξεκαθαριστεί.

Η σύγχυση αυτή στις πληροφορίες ίσως οφείλεται σε ένα νέο project που βρίσκεται στα σκαριά και αφορά τον Boba Fett! Υπάρχει μία φήμη πως ο δημοφιλής αυτός χαρακτήρας θα αποκτήσει τη δική του μίνι σειρά, η οποία ίσως ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα, και πως το The Mandalorian θα το ακολουθήσει στη συνέχεια.

Τα νέα δεν σταματάνε εδώ, καθώς η Sophie Thatcher (The Exorcist, Chicago Med) αναμένεται να αποτελέσει μέλος του Star Wars σύμπαντος. Φυσικά, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο ρόλος της θα αφορά την 3η σεζόν του «Mandalorian» ή κάποιου spin-off.