Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, είδαμε την Ελένη να περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή με τον Βόσκαρη να την έχει βάλει στο μάτι για τους δικούς του λόγους. Ο Λάμπρος ανακοίνωσε στους υπόλοιπους του συνεταιρισμού ότι ο Νικηφόρος θέλει να μπει σε αυτόν, ενώ ο Δούκας ζήτησε να δει τη Μυρσίνη, για πρώτη φορά από τότε που έμαθε για την απιστία της.

Τι θα γίνει, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Νικηφόρος παλεύει να αντιμετωπίσει την απεργία των εργατών. Σε αυτή του την προσπάθεια τον βοηθούν η Ασημίνα και η Ανέτ. Ο Λάμπρος αρνείται να δεχτεί τον Νικηφόρο στον Συνεταιρισμό, σεβόμενος την απόφαση των υπόλοιπων μελών.

Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας ζήτησε να την δει και, παρά τον φόβο της, είναι αποφασισμένη να πάει για να του εξηγήσει. Ο Νέστορας παλεύει με τις τύψεις του και η Βιολέτα απελπίζεται με την κατάσταση του Μιλτιάδη που χειροτερεύει. Μαζί με τον Λάμπρο, θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη.

Η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για την πρόταση συνεργασίας του Τάκη για να γίνει τραγουδίστρια παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία. Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το παιχνίδι του μαζί της αλλά η Ελένη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται.