Μετά τις πρώτες φωτογραφίες από τη 2η σεζόν του Snowpiercer, που εκτός από τον Andre Layton και την Melanie Cavill, εμφανίζεται και ο villain που θα υποδυθεί ο Sean Bean, το TNT έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer της σειράς.

Σε αυτό βλέπουμε τις δύο πλευρές, από τη μία του Layton και από την άλλη του Mr. Wilford, να έρχονται σε σύγκρουση. Παράλληλα, σύμφωνα με το lordoftheseries.gr, έγινε γνωστό πως η πρεμιέρα της θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου του 2021.

Επίσης, δόθηκε στη δημοσιότητα και η επίσημη σύνοψη της σεζόν, που είναι η εξής:

Ανακαλύπτοντας πως ο Mr. Wilford (Sean Bean) είναι ζωντανός και κατευθύνεται προς το μέρος τους πάνω σε ένα εχθρικό τρένο, η Melanie (Jennifer Connelly) ρισκάρει να βγει έξω για να τον εμποδίσει από τον να εισβάλει στο Snowpiercer. Ενώ εκείνη είναι έξω, αποκαλύπτεται πως η Alexandra (Rowan Blannchard), κόρη της Melanie, η οποία την θεωρούσε νεκρή, είναι ζωντανή και έχει γίνει προστατευόμενη του Wilford.

Στη 2η σεζόν, μια πολύ μεγάλη μάχη για δύναμη ξεκινάει, προκαλώντας ένα επικίνδυνο χάσμα, ενώ ο κόσμος είναι χωρισμένος ανάμεσα στην αφοσίωση τους στον Layton και στον Mr. Wilford, που έχει ένα νέο τρένο, νέα τεχνολογία και ένα πλάνο που αφήνει τους πάντες να μαντεύουν. Ενώ ο Layton μάχεται με τον Wilford για τη «ψυχή» του Snowpiercer, η Melanie ηγείται σε μία σοκαριστική νέα αποκάλυψη που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Δείτε το teaser trailer: