Ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε τη Ραμόνα Μοροσάνου στο δωμάτιο επικοινωνίας και την υπέβαλε σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Αφού της έδειξαν βίντεο από τα κατοικίδια της η παίκτρια δάκρυσε αλλά κατάφερε να κερδίσει στο τεστ του Big Brother.

Λίγη ώρα αργότερα η Ραμόνα μπήκε ξανά στο δωμάτιο επικοινωνίας και προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την μητέρα της η οποία έχει «φύγει» από τη ζωή πριν 12 χρόνια τονίζοντας πως ήθελε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί της.

«Είμαι λίγο στεναχωρημένη αλλά και χαρούμενη ταυτόχρονα που τα είδα. Είναι οι αληθινοί μου φίλοι. Τα φιλαράκια μου. Ένα πράγμα που εκτιμώ πάρα πολύ στα ζώα είναι ότι θα πάρουν το χρόνο τους για να σου δείξουν την αγάπη αλλά, όταν το κάνουν, το κάνουν. Τέλος» ανέφερε αρχικά η Ραμόνα Μοροσάνου και δάκρυα έκαναν την εμφάνιση τους στα μάτια της.

«Αληθινή αγάπη. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω φίλους, έχω, αλλά εντάξει» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του Big Brother. «Σίγουρα δεν έχω την μαμά μου, που έφυγε πριν σχεδόν 12 χρόνια. Στα 49 της. Ήμουν αρκετά ώριμη, είχα ήδη ξεκινήσει να είμαι ανεξάρτητη και να βοηθάω, να στηρίζω αλλά σίγουρα είναι δύσκολο. Ήθελα περισσότερο χρόνο αλλά νομίζω ότι ξέρει τα πάντα για μένα. Η καλύτερη συμβουλή που μου έχει δώσει η μαμά μου ήταν να ανοίξω τα φτερά μου και να ζήσω τη ζωή έτσι όπως θέλω. Και αυτό κάνω».

Σε ερώτηση του Μεγάλου Αδερφού, εάν μπορούσε μόνο ένα πράγμα να πει στη μητέρα της, ποιο θα ήταν αυτό, η Ραμόνα απάντησε πως: «ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω και ένιωσα ότι με αγαπούσε αληθινά, με νοιαζόταν αληθινά και ήταν δίπλα να με στηρίξει σε όλα».