Το «Big Brother» επέστρεψε ανανεωμένο μετά από 20 χρόνια και έχει προκαλέσει κύμα σχολίων, θετικών και αρνητικών.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία από τη φετινή σεζόν ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ καθώς παρουσιάζει την εκπομπή «Love It», μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, συνομίλησε μαζί του και πέρασε μια ολόκληρη μέρα μαζί του.

Με τον ενθουσιασμό της να είναι έκδηλος, η Ιωάννα Μαλέσκου περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους και σχολίασε τα έντονα χρώματα που κυριαρχούν στο σπίτι.

«O Big Brother βλέπει και ακούει τα πάντα, σε όλα τα σημεία του σπιτιού» πρόδωσε ο Μεγάλος Αδελφός στην παρουσιάστρια όταν εκείνη του έκανε παράπονο πως ένιωθε μόνη της.

«Τα στραβά τα μάτια δεν τα κάνεις ποτέ;» ρώτησε η Ιωάννα Μαλέσκου τον Big Brother ο οποίος αν και αρχικά απάντησε αρνητικά στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για σένα μπορεί να κάνω μια εξαίρεση».

«Νομίζω ότι πρέπει να επωφεληθώ από το προνόμιο αυτό. Οι συγκάτοικοι θα έχουν προνόμια;» θέλησε να μάθει η παρουσιάστρια με τον Μεγάλο Αδερφό να τονίζει πως οι παίκτες θα πρέπει να τα κερδίσουν.

Η Ιωάννα βρέθηκε όμως και στο δωμάτιο επικοινωνίας αφού ο Μεγάλος Αδερφός της ζήτησε να μεταβεί εκεί.

«Νιώθω λίγο σε… αναμμένα κάρβουνα» ανέφερε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Πολύ αγαπησιάρης και γλυκούλης είσαι μαζί μου».