Και ενώ οι «Τρίχες» των Ρήγα-Αποστόλου είναι σε πλήρη εξέλιξη στον ΑΝΤ1, τόσο από πλευράς σκηνικού, όσο και από πλευράς κάστ, αφού όπως μαθαίνουμε και αυτό θα «κλείσει» τις επόμενες ημέρες, μια είδηση για μια καινούρια πρόταση του Αλέξανδρου Ρήγα στο κανάλι για νέα κωμική σειρά ανακατεύει ακόμα περισσότερο την… τράπουλα, φυσικά όμως πάει-αν όλα βεβαίως πάνε καλά- για του χρόνου!

Όπως αναφέρει το tvzapping.gr πρόκειται για μια κωμική, αλλά πιο… οικογενειακή σειρά, καθώς στο επίκεντρό της είναι το κυριακάτικό τραπέζι μιας σύγχρονης ελληνικής οικογένειας. Χαρές, λύπες, γέλια, μυστικά που έρχονται στο φως, ακόμα και μικρόκαβγάδες πάνω από το… κοκκινιστό της μαμάς και το κρασί που φυσικά ρέει άφθονο για να… καθαρίζει τα πάθη του τραπεζιού!

Ο σταθμός «είδε» με πολύ καλό μάτι την ιδέα και την έχει ανάμεσα σε εκείνες που – αν όλα πάνε καλά επαναλαμβάνουμε! -θα προκρίνει για την ερχόμενη σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι το συγγραφικό δίδυμο έχει καταθέσει πρόταση και για κωμική καθημερινή σειρά, η οποία, επίσης, παρουσίασε ενδιαφέρον για το κανάλι, χωρίς όμως να γίνουν ακόμα περαιτέρω και πιο συγκεκριμένες συζητήσεις.