Με νέα επεισόδια και σειρές, καθώς και lifestyle εκπομπές του FOX Life μάς υποδέχεται ο Νοέμβριος στη Nova.

Ο μήνας ξεκινά με τη νέα σειρά του FOX Life «How To Live With Your Parents (for the Rest of Your Life)» την 1η Νοεμβρίου, ενώ εντυπωσιακός αναμένεται ο 10ος κύκλος της σειράς «Grey’s Anatomy» στις 27/11, καθώς επίσης και ο 4ος κύκλος της σειράς «Glee» στις5/11.

Στο πρόγραμμα του FOX Life δεν απουσιάζουν και οι lifestyle εκπομπές, όπως «The Layover» με τον Anthony Bourdain (14/11) και «Meet The Russians» (15/11).

Κάθε Παρασκευή στις 21:25, η νέα σειρά «How To Live With Your Parents (for the Rest of Your Life)» θα ακολουθεί τη ζωή της Polly, μιας ανύπαντρης μητέρας που μαζί με τη νεαρή κόρη της μετακομίζει με τους εκκεντρικούς γονείς της, με στόχο να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Η Polly είναι οργανωτική σε αντίθεση με τους γονείς της που έχουν μια τελείως διαφορετική προσέγγιση, καθώς ζουν δίχως να προγραμματίζουν τίποτα.

Η επιστροφή της επιτυχημένης σειράς «Grey’s Anatomy», κάθε Τετάρτη στις 21:00, σηματοδοτεί μια καινούρια περίοδο, γεμάτη δραματικές αλλά και ρομαντικές στιγμές στο νοσοκομείο «Grey-Sloane Memorial Hospital». Μοναδικές εξελίξεις στις ζωές των γιατρών θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της Nova, μετά την καταιγίδα στο τέλος του 9ου κύκλου.

Τα νέα επεισόδια του 4ου κύκλου της ευρηματικής σειράς «Glee», που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, ακολουθούν τη ζωή των αποφοίτων του «McKinley High School» στην Ακαδημία Τεχνών της Νέας Υόρκης (NYADA) και δείχνουν πώς οι ήρωες ξεπερνούν προβλήματα όπως το σεξ, οι σχέσεις, η βουλιμία και η δυσλεξία. Η σειρά θα προβάλλεται αποκλειστικά από το FOX Life, κάθε Τρίτη στις 21:50.

Η νέα γαστρονομική και ταξιδιωτική πρόταση του διάσημου σεφ Anthony Bourdain έχει τίτλο «The Layover» και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:30. Η εκπομπή παρουσιάζει τι μπορεί κάποιος ταξιδιώτης να φάει, να επισκεφτεί και να απολαύσει μέσα σε 24 ή 48 ώρες σε μια ξένη πόλη, όσο δηλαδή κρατάει ένα αεροπορικό layover.

Επίσης, κάθε Παρασκευή στις 18:30, η ανατρεπτική σειρά «Meet The Russians» θα μεταφέρει τους συνδρομητές της Nova στην καρδιά ενός βαθύπλουτου, συναρπαστικού και γεμάτου γκλάμουρ κόσμου. Το τηλεοπτικό κοινό θα γνωρίσει μέλη της νέας ρώσικης ελίτ του Λονδίνου, καθώς επίσης πανάκριβες αγορές και παράξενες συνήθειες.