Υπάρχουν κάποια τηλεοπτικά προϊόντα που για διάφορους λόγους ακούγονται πριν καν προβληθούν στους δέκτες μας.

Και ένα τέτοιο είναι και το «Brotherhood» (πρωτότυπος τίτλος «Irmandade»), μια αστυνομική σειρά που μας μεταφέρει στη Βραζιλία της δεκαετίας του 1990 για μια υπόθεση μυστηρίου και δολοφονικής ίντριγκας.

Μια έντιμη δικηγόρος θα καταλήξει σε ένα ηθικό δίλημμα μεγατόνων, όταν την αναγκάσει η αστυνομία να κατασκοπεύσει τον φυλακισμένο αδερφό της, ο οποίος αποδεικνύεται ηγέτης μιας ανερχόμενης εγκληματικής φατρίας.

Με φόντο το Σάο Πάολο εκεί στα μέσα των 90s, η Κριστίνα (η Ναρούνα Κόστα του φιλμ «Με την πρώτη ματιά») ανακαλύπτει πως ο αδερφός της Έντσον (ο Σέου Ζορζ της «Πόλης του Θεού») όχι μόνο βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, αλλά φαίνεται να ηγείται και ενός εγκληματικού συνδικάτου, γνωστού ως «Οργάνωση».

Η αστυνομία την εξαναγκάζει να γίνει πληροφοριοδότης κατά του αδερφού της, τον οποίο δεν έχει δει εδώ και χρόνια. Διεισδύει λοιπόν στην αδελφότητα, μόνο που η ριψοκίνδυνη φύση της αποστολής της θα τη φέρει σε επαφή με τη δική της σκοτεινή πλευρά, όταν θα αρχίσει να αναρωτιέται δηλαδή για την αληθινή φύση της δικαιοσύνης.

Το Netflix συνεχίζει να παράγει μη αγγλόφωνες σειρές και οι πρώτες αναφορές για την «Οργάνωση» του Πέντρο Μορέλι των 8 επεισοδίων τη θέλουν πολλά υποσχόμενη.

Ο πρώτος κύκλος είναι διαθέσιμος από 25 Οκτωβρίου…