Μία απίστευτη αποκάλυψη για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο, την εποχή που έκαναν μαζί πρωινό στον ΑΝΤ1 πριν λίγα χρόνια, έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σχολίαζαν το άδοξο -όπως φαίνεται – τέλος της φιλίας της Χρηστίδου με την Έλλη Κοκκινού και τα unfollow που έκαναν η μία στην άλλη στο Instagram.

Κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας μπερδεύτηκε με ποια από τις δύο ο Παύλος Σταματόπουλος (είναι κουμπάρος και με τις δύο) δεν μιλάει, ενώ σχολίασε πως με την Χρηστίδου είναι μαζί στην εκπομπή στο OPEN. Με αφορμή την ατάκα του αυτή, ότι δηλαδή μπορεί να κάνουν μαζί εκπομπή αλλά να μη μιλάνε, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε το άγνωστο -σε πολλούς- παρασκήνιο της συνεργασίας της Χρηστίδου με τον Φερεντίνο στον ΑΝΤ1.

«Μια φορά το θυμάμαι εγώ με την Σίσσυ αυτό… Ήταν τότε με τον Φερεντίνο, μαγικό… Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο ένας από δω και ο άλλος από εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων η Γκαγκάκη που εκείνη την χρονιά βρισκόταν στο κανάλι.

«Εμείς με την Φαίη ήμασταν στο Mega τότε. Τελείωνε η εκπομπή και έφευγαν από άλλη πόρτα; Δεν μιλούσαν;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Για να πάρει την απάντηση από τη συνεργάτιδά του: «Όχι, στο διάλειμμα έφευγαν. Πήγαινε ο ένας από δω και ο άλλος από κει».