To μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Σίτι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνδρομητές των καναλιών Novasports τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 22.00 από το NS2/NS2HD στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League. Παράλληλα θα έχουν τηνν δυνατότητα παρακολουθήσουν και τους αγώνες Ρέντινγκ – Σαουθάμπτον και ΚΠΡ – Γουίγκαν.

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποδέχεται την πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι και θέλει τη νίκη προκειμένου να φτάσει ακόμη πιο κοντά στο τίτλο παίρνοντας τα σκήπτρα και πάλι από την συμπολίτισσα της.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Ρέντινγκ θα αντιμετωπίσει την Σαουθάμπτον και η ΚΠΡ την Γουίγκαν, σε δύο ματς ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Novasports έχει ως εξής:

Σάββατο 06/04

– 14.45 Ρέντινγκ – Σαουθαμπτον από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του

Κυριακή 07/04

– 18.10 ΚΠΡ – Γουίγκαν από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη

Δευτέρα 08/04

– 22.00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη

Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθούν τα εξής ματς:

– 07/04 -19.30 Γουέστ Μπρόμιτς – Άρσεναλ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
– 09/04 – 17.00 Τότεναμ – Έβερτον από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

Τα αθλητικά κανάλια Novasports δείχνουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε κορυφαία ποιότητα High Definition, όλη τη χρονιά, τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ προβάλλουν σε μαγνητοσκόπηση και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής της Premier League.

Κάθε Πέμπτη, στο Novasports 1, στις 17:30, η ειδική εκπομπή «Premier League World» σας… προετοιμάζει για την αγωνιστική που έρχεται, με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών και αφιερώματα, ενώ κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 12:10, από το Novasports 2, μέσα από το «Preview», μια εκπομπή – προαναγγελία, θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου.