Το πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ, μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, λόγω του Final Four του Κυπέλλου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με τη διεξαγωγή της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου και οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους κρίσιμους αγώνες Παναθηναϊκός – Νίκη Αιγινίου και Παμβοχαϊκός – Φοίνικας Σύρου.

Δύο «τελικοί» και για τις τέσσερις ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Στον αγώνα Παμβοχαϊκός – Φοίνικας Σύρου, η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας μάχεται με τον φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς που το αποτέλεσμα του θα καθορίσει τη θέση των δύο συλλόγων πριν την έναρξη των play off.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Νίκη Αιγινίου, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη νίκη που θα τους οδηγήσει στα play out, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων, προκειμένου να αποφύγουν την ψυχοφθόρο διαδικασία της τελικής φάσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports για την 22η αγωνιστική στην Volleyleague ΟΠΑΠ έχει ως εξής:

• Σάββατο 30/03 16.30: Παναθηναϊκός – Νίκη Αιγινίου NS4 live σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη

• Σάββατο 30/03 16.30: Παμβοχαϊκός – Φοίνικας Σύρου NS7 live σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου