Τα ντέρμπι της Superleague συνεχίζονται στην Nova και οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά και High Definition τον μεγάλο αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Κυριακή 17/03, 19.30, NS1/NS1HD) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

O «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει καλύτερη θέση στην βαθμολογία, εν όψει των play off και να πάρει ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο γύρο, την στιγμή που οι «πράσινοι» αναζητούν τη τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να διατηρηθούν στην 5η θέση.

Εκτός όμως από το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής περιλαμβάνει παιχνίδια που αναμένονται να είναι… καυτά.

Το Σάββατο 16/03 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη, ενώ στα Γιάννενα, ο τοπικός ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε έναν αγώνα – «τελικό» και για τους δύο, με τους Ηπειρώτες να στοχεύουν στο play off και τους Θεσσαλονικείς να θέλουν απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Το βράδυ του Σάββατου στο ΟΑΚΑ θα γίνει ένα ακόμη μεγάλο ματς για την παραμονή στην κατηγορία, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Βέροια με τους δύο αντιπάλους να… καίγονται για τη νίκη.

Την Κυριακή 17/03 ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης, στα Χανιά ο Πλατανιάς θα παίξει με τον Πανιώνιο και στη Κέρκυρα η ομώνυμη ομάδα θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό, σε τρία ματς που αναμένονται όλα να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά.

Αναλυτικά το Σάββατο 16/03 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:

• 17.15 Λεβαδειακός – ΟΦΗ σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Διονύση Στρούμπου από το NS1

• 17.15 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Παναγιώτη Στεφάνου από το NS2/NS2HD

• 19.30 ΑΕΚ – Βέροια σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιάννη Φάκαρου από το NS2/NS2HD

Αναλυτικά την Κυριακή 17/03 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

• 15.00 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS1

• 17.15 Πλατανιάς – Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα και του Γιώργου Βασιλείου από το NS1

• 17.15 Κέρκυρα – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Νίκου Γαβαλά από το NS2/NS2HD

• 19.30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Ευγένιου Δαδαλιάρα και Νίκου Τζουάννη από το NS1/NS1 HD

Σπουδαίες αναμετρήσεις και την Δευτέρα!
Την Δευτέρα 18/03, στις 19.30, ο Πανθρακικός υποδέχεται την Ξάνθη, σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από το NS2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Γιάννη Πάγκου.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΚ – Βέροια δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το NS1/NS1HD με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το NS1/NS1HD.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής.

Όλο το ρεπορτάζ από τα παιχνίδια και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova, οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών.

Παράλληλα μη χάσετε τις προβλέψεις του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου για τα ματς της 26ης αγωνιστικής στη web εκπομπή «Εκεί – εκεί στην Α’ Εθνική» του novasports.gr, η οποία θα προβάλλεται πλέον σε live streaming κάθε Παρασκευή στις 15.00. Επίσης θα μεταδίδεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσω Facebook στη σελίδα του facebook.com/Novasports.gr.

Oι Αντώνηδες θα κάνουν τα προγνωστικά τους, θα επικοινωνήσουν ζωντανά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του novasports.gr και μένει να δούμε αν θα πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους.