Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τη νέα εκπομπή του OPEN, «Όλα λάθος» η Άννα Μαρία Βέλλη. Και τα δημοσιεύματα και σενάρια για τους λόγους της ξαφνικής αποχώρησής της, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα, δίνουν και παίρνουν. Το σενάριο που έπαιζε περισσότερο (και ακούσαμε πριν λίγες ημέρες από το Πρωινό) και ασχολήθηκαν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές στην εκπομπή το περασμένο Σάββατο, ήθελε τον Πέτρο Κωστόπουλο να έχει τσακωθεί με τη νεαρή παρουσιάστρια.

Ο πρώην εκδότης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε» κι εξηγεί το λόγο που η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από το «Όλα λάθος».

«Το κορίτσι είδε προφανώς ότι η εκπομπή δεν της πήγαινε και πήρε μια απόφαση όπως και άλλοι άνθρωποι να μην τη συνεχίσει. That’s all! Είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί, σαν κόρη μου είναι και αυτή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε, όμως και στον Βαγγέλη Περρή και στα όσα σχολίασε πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» για τον τίτλο «Όλα λάθος», που παραπέμπει στις εκπομπές που έκανε με τον Θέμο Αναστασιάδη.

«Ο Βαγγέλης Περρής είναι φίλος μου, τον αγαπάω, μου θυμίζει όλο μου το παρελθόν, μου θυμίζει τη φιλία μας, μου έχει ζωγραφίσει το σπίτι, μ’ αγαπάει ακόμα, δεν έχω τίποτα. Υπήρχε το όνομα της εκπομπής πριν έρθω εγώ. Δεν θα μπω σε αυτό γιατί τον Βαγγέλη τον αγαπώ» τόνισε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Όσο για το γεγονός ότι θα βρεθεί σύντομα απέναντί του τηλεοπτικά η πρώην σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού (θα έχει δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1), είπε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που η Τζένη επιστρέφει στην τηλεόραση».