Πολλή συγκίνηση και πολλά δάκρυα, ολίγον από Σαίξπηρ αλλά και προσωπικούς απολογισμούς και εξομολογήσεις είχε η τελευταία δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef 3, από την οποία είδε τελικά την πόρτα της εξόδου η Ελίζαμπεθ.

Το πιάτο το δικό της και της Άλκηστης ήταν τα δύο χειρότερα και οι δύο διαγωνιζόμενες- και οι δύο από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη- έμειναν τελευταίες απέναντι στους κριτές. «Στη διάρκεια του παιχνιδιού άλλαξες» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στην Άλκηστη, που έχει αρκετές φορές τραβήξει την προσοχή, με αρνητικό τρόπο, εξαιτίας της συμπεριφοράς της.

«Άλλαξα γιατί έγιναν κάποια λάθη από τον δικό μου χαρακτήρα, δεν ήθελα να βγάλω επιθετικότητα και διάφορα αρνητικά. Προσπάθησα να ηρεμήσω και να αφοσιωθώ στα πιάτα μου, και να γίνει ένα μάθημα» εξήγησε η 23χρονη. «Δεν είμαι αυτή η κοπελιά που δεν σέβεται τίποτα και έχει θράσος, ήθελα να κλείσω κάθε παρεξήγηση» σχολίασε στη συνέχεια στην κάμερα.

«Ήθελα να το πάω όσο μπορώ» είπε από την πλευρά της η Λιζ. «Συνέχισε να κυνηγάς τα όνειρά σου, θα μας λείψεις. Ευχαριστούμε πολύ» της είπε ο Κοντιζάς, ανακοινώνοντας πως είναι εκείνη που θα φύγει από το σπίτι του MasterChef.

Λίγο πριν την αποχώρησή της, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε δύο ερωτήσεις για την Λιζ. Η δεύτερη αφορούσε την εκτίμησή της για το ποιος πιστεύει πως θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Εκείνη εξήγησε πως έχει αφήσει ένα γράμματα στους συμπαίκτες της, στο οποίο γράφει ποιοι πιστεύει πως είναι οι τρεις που θα φτάσουν μέχρι το τέλος, αλλά τον έναν που πιστεύει πως θα βγει νικητής τον αποκάλυψε μόνο ψιθυριστά στο αυτί του Ιωαννίδη.