Το «The Band Project 2» παρακολουθεί την προσπάθεια των νέων καλλιτεχνών να διαδώσουν τη μουσική τους και να κερδίσουν την αναγνώριση, αλλά… και πολλούς fans.

Η διαδικασία περιλαμβάνει 16 βήματα, 16 επεισόδια που θα προβάλλονται στο ΑΝΤ1 WebTV Plus και θα ξετυλίγουν τη διαδρομή του group, μέχρι την πολυπόθητη συναυλία.

Η κάμερα θα τους ακολουθεί συνέχεια και παντού, ώστε εμείς να γνωρίσουμε το περιβάλλον τους, τα στέκια που συχνάζουν, το στούντιο που κάνουν τις πρόβες τους, τους φίλους που τους στηρίζουν, όσα τους ενώνουν, τις φιλοδοξίες τους, αλλά και τις ευαισθησίες τους.

Η διαδικασία για να λάβει κάποιος μέρος είναι απλή:

1. Το πρώτο βήμα είναι να ετοιμάσει ένα video με τη μπάντα του να παίζει μουσική, (το τραγούδι πρέπει να είναι του group ή να έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματά του). Το video μπορεί να γυριστεί από το κινητό, με mini DV ή ακόμα μπορεί να είναι και μια υπερπαραγωγή!

2. Στη συνέχεια, από σήμερα 17 Σεπτεμβρίου, θα μπορεί να το ανεβάσει στο mini site του ΑΝΤ1 WebTV Plus (http://www.antenna.gr/thebandproject) και να ξεκινήσει τη διαδικασία των «Likes»! Όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο, αφού η μπάντα που θα συλλέξει τα πιο πολλά και σε συνδυασμό με την επιλογή της ειδικής επιτροπής που θα υπάρχει, θα αναδειχτεί η νικήτρια!