Σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν αύριο οι τεχνικοί στον ΑΝΤ1. Εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «O τηλεοπτικός σταθμός ΑNT1 στην προσπάθειά του να μειώσει το εργατικό δυναμικό του προχωράει σε συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής και εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να αναλάβουν αυτοί το πρόγραμμα του σταθμού. Σκοπός του ΑΝΤ1 είναι η μείωση του μόνιμου προσωπικού του στο ελάχιστο και η αντικατάστασή του με ενοικιαζόμενο προσωπικό το οποίο θα είναι ανασφάλιστο, με δελτίο παροχής υπηρεσιών κατά παράβαση του νόμου και με συνθήκες εργασίας που θυμίζουν μεσαίωνα.

Αντιδρούμε και δηλώνουμε πως δε θα μείνουμε απαθείς στην προσπάθεια αυτή του σταθμού και προκηρύσσουμε 4ωρη στάση εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για αύριο, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 από τις 06.30π.μ. έως και τις 10.30π.μ. της ίδιας μέρας.

Ζητάμε: την αξιοποίηση του μόνιμου προσωπικού του σταθμού στις προγραμματισμένες παραγωγές για το χειμώνα που έρχεται και να σταματήσει τα σχέδια που έχει για απολύσεις και άλλων εργαζομένων.

Η συμμετοχή όλων των τεχνικών κρίνεται απαραίτητη για το μέλλον του χώρου μας».