Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Οι γυναίκες ενός γαλλικού χωριού του 19ου αιώνα συμφωνούν να «μοιραστούν» όποιον άντρα περάσει από εκεί, μετά την πολύμηνη απουσία των ανδρών. Ο Aquaman πρέπει να πολεμήσει τους εχθρούς με τη βοήθεια της Ένωσης Δικαιοσύνης ενώ μία νέα επιστήμονας έχει ξεχωρίσει για τη δουλειά της και τις καινοτόμες ιδέες της. Λίγο μετά, ένας διαβόητος ληστής τραπεζών αποφυλακίζεται και ανακαλύπτει ότι ο παλιός του συνεργάτης έχει απαγάγει την κόρη του. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Le semeur

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Μαρίν Φρανσίν Πρωταγωνιστούν: Πολίν Μπουρλέ, Ζεραλντίν Παϊλάς, Αλμπάν Λενουάρ Διάρκεια: 98′

[sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία Le semeur[/sidequote] Η Βιολέτ είναι σε ηλικία γάμου το 1852 όταν ξαφνικά όλοι οι άνδρες του χωριού αναγκάζονται να το εγκαταλείψουν λόγω του πολέμου. Οι γυναίκες περνούν μεγάλο διάστημα απομονωμένες, κάνοντας όλες τις εργασίες μόνες τους, και παίρνουν έναν όρκο: Εάν εμφανιστεί κάποιος άνδρας, θα είναι για όλες τους.

Lego DC Comics Super Heroes: Aquaman: Rage of Atlantis

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ματ Πίτερς Διάρκεια: 117′ Ο Aquaman πρέπει να πολεμήσει τους εχθρούς στον αέρα, στη γη και στα βάθη των Επτά Θαλάσσιων, με βοήθεια από την Ένωση Δικαιοσύνης, για να σώσουν την ημέρα.

Ες αύριον τα σπουδαία – «Δικαίωμα στο όνειρο»

ΕΡΤ2, 19:30 Σκηνοθεσία: Αντώνης Καραγιάννης Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις. Η Αλεξία Χατζηπαρασίδου είναι κλινικός εμβρυολόγος. Είναι μία νέα επιστήμονας που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει ξεχωρίσει για τη δουλειά της και τις καινοτόμες ιδέες της.

Απαγωγή

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουέστ Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Ντάνι Χιούστον, Τζος Λούκας, Μέιλιν Άκερμαν, Σάμι Γκέιλ Διάρκεια: 93′ Ο Γουίλ Μοντγκόμερι είναι ένας επαγγελματίας ληστής, πολυμήχανος και ταλαντούχος στο είδος του. Μια αναποδιά όμως θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Μετά από 8 χρόνια αποφυλακίζεται και είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το εγκληματικό παρελθόν του και να προσπαθήσει να χτίσει από την αρχή τη σχέση με την κόρη του, Άλισον. Το FBI και οι πρώην συνεργάτες του όμως πιστεύουν πως ο Γουίλ έχει κρύψει κάπου τα χρήματα από την τελευταία του ληστεία, συγκεκριμένα 10 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, ο παλιός του συνεργός, Βίνσεντ, απαγάγει την Άλισον και ζητάει το συγκεκριμένο ποσό ως λύτρα. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!