Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Στη Βόρεια Ιταλία του 1983 ένας 17χρονος αρχίζει να ερωτεύεται τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Όλιβερ, ο οποίος φιλοξενείται στο οικογενειακό αρχοντικό του. Ένας πιτσαδόρος καταψύχεται άθελα του για χίλια χρόνια, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την αναμέτρηση μεταξύ Σερβίας – Βραζιλίας και ένας επισκέπτης από το Σύμπαν, αναστατώνει με την παρουσία του τη Γη. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Call me by Your Name

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο Πρωταγωνιστούν: Άρμι Χάμερ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μάικλ Στούλμπαργκ Διάρκεια: 132′

[sidequote]Δες όποτε εσύ θες στο Vodafone TV, την ταινία Call me by Your Name[/sidequote] Ο δεκαεπτάχρονος Elio περνά ένα τεμπέλικο καλοκαίρι στην ιταλική εξοχή με τους γονείς του. Την ηρεμία καταλύει ο ερχομός ενός ψηλού, μαυρισμένου Αμερικάνου, του Oliver, ο οποίος θα βοηθήσει τον καθηγητή πατέρα του Elio στην έρευνά του. Στην αρχή ο Elio αντιμετωπίζει το νεοφερμένο επιφυλακτικά και, παρόλο που ψάχνει αφορμές για να περάσει χρόνο με τον Oliver, του φέρεται με υπεροψία. Παιδί διανοούμενων ακαδημαϊκών, ο Elio κοροϊδεύει την αμερικάνικη αργκό του Oliver. Οι μεταξύ τους λεκτικές κονταρομαχίες αποκτούν ρομαντική χροιά, και σύντομα ο Elio και ο Oliver γίνονται αχώριστοι. Παρόλο που κάποια στιγμή ο Oliver πρέπει να επιστρέψει στην Αμερική, αυτή είναι η πρώτη αγάπη του Elio και θα μείνει στην καρδιά και στο μυαλό του για πάντα.

Futurama

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 10ο με την υπηρεσία FOX+ στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Ματ Γκρέινινγκ opfdjpojΤο Futurama ακολουθεί τις περιπέτειες του Φίλιπ Φράι, ενός νεαρού που παραδίδει πίτσα στα τέλη του 20ού αιώνα στη πόλη της Νέας Υόρκης, ο οποίος, αφού άθελα του καταψυχθεί για χίλια χρόνια, βρίσκει εργασία στην Πλάνετ Εξπρές, μία διαπλανητική εταιρεία διανομής στον πολύ διαφορετικό 31ο αιώνα.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

ΕΡΤ1, 21:00 18073364968643 Η αναμέτρηση της Σερβίας με τη Βραζιλία είναι αυτή που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ, καθώς η κάτοχος πέντε Παγκοσμίων Κυπέλλων αντιμετωπίζει μια ομάδα που θα τα δώσει όλα για τη νίκη και την πρόκριση, που πιθανόν να σημαίνει και τον αποκλεισμό της.

Όταν η Γη Σταματήσει

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Σκοτ Ντέριξον Πρωταγωνιστούν: Κάιλ Τσάντλερ, Κάθι Μπέιτς, Κιάνου Ριβς, Τζένιφερ Κόνελι, Τζον Γκλις Διάρκεια: 95′ gfvps0ui0] Ένας επισκέπτης από το Σύμπαν, αναστατώνει με την παρουσία του τη Γη. Δημιουργεί απορίες και συζητήσεις από επιστήμονες και πολιτικούς, που προσπαθούν να ερμηνεύσουν το μυστήριο της επίσκεψής του. Μια μητέρα με τον γιο της καταλαβαίνουν ότι ήρθε για να δώσει το μάθημα στους ανθρώπους πως η Γη δεν μπορεί να ζήσει μαζί τους και πως για να ζήσει πρέπει οι άνθρωποι να εξαφανιστούν… Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!