Ο Βαγγέλης Δρίσκας πετυχαίνει τον τέλειο συνδυασμό στην κουζίνα, αφού κατορθώνει με μεγάλη ταχύτητα να μαγειρέψει τα πιο νόστιμα και εύκολα πιάτα στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση», την Κυριακή 20 Μαΐου στις 13.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας διδάσκει «κουζίνα εξπρές». Φτιάχνει το πιο ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου με αρωματικά, ενώ αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της σάλτσας Καίσαρα για όποιον επιθυμεί να γεύεται την αγαπημένη του σαλάτα.
Ακόμη, δίνει μια ιδιαίτερη συνταγή για ψαρονέφρι με μανιτάρια στην πιο γευστική σάλτσα κρασιού, αλλά και την πιο εύκολη και νόστιμη μακαρονάδα εποχής με πένες, μελιτζάνες και ελιές. Τέλος, δείχνει το πώς μπορεί να φτιάξει κάποιος τα δικά του σοκολατένια cookies ή, να μετατρέψει τα φρούτα στο πιο δροσερό επιδόρπιο με μία γρανίτα της στιγμής.