Στα νέα επεισόδια, που θα μεταδοθούν από την Τρίτη 17 Αυγούστου οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 θα δουν μεγάλες ανατροπές στην αγαπημένη τους σειρά. Ο Ονούρ θα απατήσει τη Σεχραζάτ! Προκειμένου να ξεχάσει τον πόνο του για τη Σεχραζάτ αφού πιστεύει ότι υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνην και τον πρόεδρο της εταιρείας, αποφασίζει να περάσει κάποιες ώρες με μια παλιά του φίλη, την Τουγκμά.

Ο ANT1 λόγω των ημερών αποφάσισε να προβάλει επεισόδια σε επανάληψη και έδωσε ραντεβού στους φανατικούς την Τρίτη 17 Αυγούστου για τη μετάδοση των εξελίξεων της ιστορίας.

Ο αγαπημένος των τηλεθεατριών, Ονούρ, θα ενημερωθεί για την απαγωγή της Σεχραζάτ, όπως επίσης για ό, τι χρειάζεται προκειμένου να την πάρει πίσω. Στο τηλεφώνημα που δέχεται από τον Ερντάλ μαθαίνει πως για να ξαναδεί την αγαπημένη του θα πρέπει μέσα σε λίγες ώρες να παραδώσει τα χαρτιά που έκλεψε από το γραφείο του Μουσταφά και αποδεικνύουν τις κομπίνες που είχε στήσει. Την ίδια ώρα, η Τζαλέ βοηθά τη Σεχραζάτ να αποδράσει και ο Ερντάλ τη σκοτώνει. Από την άλλη, ο Κερέμ καταλαβαίνει πως η πραγματική του μητέρα δεν είναι η Σεβίλ, αλλά η αδελφή της που αυτοκτόνησε λίγες μέρες μετά τη γέννησή του. Ο Ονούρ βρίσκει την Τζαλέ νεκρή, ενώ ο Κερέμ κάνει πρόταση γάμου στην Μπενού. Η Τζάνσελ θα λιποθυμήσει στο σπίτι του πατέρα του Γιαμάν και θα αφήσει την τελευταία της πνοή λίγο προτού φτάσει στο νοσοκομείο.