Το Crash Ιανουαρίου που κυκλοφορεί σήμερα δεν… μασάει τα λόγια του.

Το περιοδικό αποκαλύπτει τις «ΣΤΑΥΡΟ – βελονιές του Ψυχάρη κατά Παπανδρέου σε Βήμα και Mega. Τι ξέρει ο Σαμαράς και μία κατάθεση που βάζει φωτιά στην ανάκριση για τα CDS.

Επίσης τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Χριστόδουλου, το περιοδικό αποκαλύπτει το «βρώμικο πόλεμο από τον Σημίτη και ξένους παράγοντες…» και πώς τον παρακολουθούσαν οι μυστικές υπηρεσίες.

Ακόμα ένα μεγάλο αφιέρωμα στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο με σπάνιες φωτογραφίες. Ο στενός συνεργάτης του Σωτήρης Τζούμας, φέρνει για πρώτη φορά στο φως άγνωστα παρασκήνια.

Η Αρία φυλή του Αμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών. Ο πανίσχυρος ιστός των αποφοίτων του και η επιρροή τους στην πολιτική ζωή και την κοινωνία.

Και τέταρτη αποκάλυψη από το Crash. Η ΕΥΠ ήξερε ποιοί Τούρκοι βάζουν τις φωτιές. Τριμελές κλιμάκιο Τούρκων πρακτόρων, την πληροφορούσε για τις κινήσεις των εμπρηστών, αλλά πιάστηκε από την ΜΙΤ και σάπισε στις φυλακές.

Και τρεις συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «Ζούσαμε σε…άλλη χώρα, γι’ αυτό αποτύχαμε…»
Μίμης Ανδρουλάκης: «Η επόμενη κυβέρνηση, δεν θα είναι ελληνική…»
Σάββας Καλεντερίδης:«Οι εμπρησμοί των Τούρκων ήταν αντίποινα για τους Κούρδους»

Κι ένα πορτρέτο χωρίς «Φύλλον σύκης ». Κριστίν Λαγκάρντ: «Έρωτες, πάθη και πολιτική». Γνωρίστε το «άλλο πρόσωπο» της «Κρουέλα ντε Βιλ» του Δ.Ν.Τ.

Μαζί δωρεάν CD με τίτλο:«2012 Παπάρες και…Παπαριές». Ο Γιώργος Τράγκας παρουσιάζει τις «συγκλονιστικές» δηλώσεις των σύγχρονων… Μαυρογιαλούρων της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.