Η Λάουρα Νάργες αποχώρησε από το Survivor σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα με συγκίνηση και κλάματα από την Ευρυδίκη.

Μετά την αποχώρηση της Λάουρα από το παιχνίδι, οι «Διάσημοι» ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένοι και σκεπτικοί στην παραλία τους κι ακόμη περισσότερο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που παρέμεινε η μοναδική γυναίκα της ομάδας της. «Διάσημοι» και «Μαχητές» αριθμούν πλέον συνολικά 11 άτομα. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για όλους και οι εντάσεις καλά κρατούν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, την Κυριακή, ένα νέο επεισόδιο Survivor έρχεται με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού. Ο αγώνας για το έπαθλο του φαγητού θα διεκδικηθεί κι από τις δύο ομάδες στο έπακρον.

Το βράδυ «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα μεταβούν στο χώρο όπου παίζουν κουίζ και θα περάσουν όμορφες, χαλαρές στιγμές στο παιχνίδι ερωτήσεων και ένας από αυτούς θα κερδίσει το έπαθλο.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων χθες το βράδυ από τον Σάκη Τανιμανίδη, η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό έφτασε μέχρι και 70,6% ενώ έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 2.551.753 τηλεθεατές. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατέγραψε κατά μέσο όρο στο σύνολο 45,8% ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 58,7%.