Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα «Master Chef Junior», η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Μπεκατώρου, δηλώνει ανυπόμονη να δει τους μικρούς μάγειρες επί της οθόνης.

«Ανυπονομώ να δω και εγώ την εκπομπή στη μικρή οθόνη. Θεωρώ πως το ”Master Chef Junior” είναι μια σπουδαία παραγωγή, με γλυκές φατσούλες όλο ζωντάνια αλλά και πολύ ωραίους ανθρώπους και εννοώ τόσο τους κριτές μας όσο και τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες», είπε στο TV Zapping.

Και συνέχισε: «Παρόλο που έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα κάποιους μήνες τώρα, αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν το πόσο καλοί ήταν όλοι μαζί μου αλλά και το δικό μου άγχος στην αρχή να προσαρμοστώ γρήγορα σε αυτό το καινούριο που μου συνέβη».

Οσο για τη γνώμη της για τα παιδιά; «Εντυπωσιάστηκα με τις ικανότητές τους. Οι μικροί μας υποψήφιοι Master Chef ήταν πολύ υπάκουοι, συνεργάσιμοι και δεν μας προβλημάτισαν στιγμή. Τα αγάπησα πολύ όλα τα παιδιά. Νομίζω ότι το διασκέδασαν και αυτά πάρα πολύ».

Την αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης; «Θα τα κοιτάξω σίγουρα αλλά δεν θα είναι κάτι που θα με αγχώσει γιατί γνωρίζω ότι έχουμε στα χέρια μας είναι πολύ καλό τηλεοπτικό προϊόν. Θα έχω όμως περιέργεια να δω πως τα πήγαμε».