Τι θα έκανες αν μία στιγμή έφερνε τα πάνω κάτω στη ζωή σου; Τι θα συνέβαινε εάν έχανες τα πάντα; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος) στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστευόταν, του στέρησαν τα πάντα. Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει.

Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον «Τιμωρό» στον Alpha και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές.

Από τα πρόσωπα που θα εμπλακούν στην ιστορία και θα παίξει ρόλο στη ζωή του Μάρκου είναι και η Μυρτώ, την οποία υποδύεται η Ελεάνα Στραβοδήμου. Η Μυρτώ είναι φίλη της Έλλης (Μαρίνα Καλογήρου) από τα φοιτητικά τους χρόνια κι εργάζεται στον εκδοτικό οίκο του ομίλου Κομνηνού, τον οποίο διοικεί η Ισαβέλλα (Μαρία Χάνου).

«Η Μυρτώ είναι ένας θετικός κι εξισορροπητικός χαρακτήρας με χιούμορ κι έγνοια ως προς τους άλλους. Είναι η καλύτερη φίλη της Έλλης (Μαρίνα Καλογήρου) κι εργάζεται στον εκδοτικό οίκο της Ισαβέλλας (Μαρία Χάνου). Αναζητώντας έναν ρομαντικό έρωτα θα βρεθεί φορέας μιας ρομαντικής ιστορίας πιο τραγικής από αυτή που προσδοκούσε» εξηγεί η Ελεάνα Στραβοδήμου για το ρόλο της.