Το ανατριχιαστικό αλλά και ανατρεπτικό τέλος, καθήλωσε χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό και έδωσε στο «Το Προξενιό της Ιουλίας» την πρώτη θέση με υψηλά μερίδια τηλεθέασης.

Τα σχόλια στο Χ ήταν καταιγιστικά ξεπερνώντας τα 7.000 tweets και φέρνοντας #toproxenio στην πρώτη θέση και τους χρήστες να βιώνουν την κάθε σκηνή αποθεώνοντας τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και την τελευταία σεναριακή ανατροπή.

Τα στόματα άνοιξαν και όλα τα μυστικά ήρθαν στο φως. Ο Γιωργίκης παραδέχθηκε το φόνο της πρώτης γυναίκας του, η μικρή Ευγενία έχασε άδικα τη ζωή της και η Χάδω και η Ιουλία δεν άντεξαν το χαμό της. Η Χάδω έδωσε τέλος στη ζωή της αφού κατάφερε το πρώτο χτύπημα στον αδελφό της και η Ιουλία ήταν εκείνη που τον αποτελείωσε παίρνοντας εκδίκηση για όλες τις γυναίκες «για όλες τις Ιουλίες και όλες τις Ευγενίες», που πέφτουν θύματα κακοποίησης. Και τέλος, η Στεφανία κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή, ομολόγησε στον Στασινόπουλο το φόνο του Γιωργίκη που δεν διέπραξε.

Η ιστορία της «Ιουλίας» μας ταξίδεψε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με την υπέροχη σκηνοθεσία, το εξαιρετικό σενάριο και τις καθηλωτικές ερμηνείες αλλά και την αλήθεια της. Την σκληρή αλήθεια που έκρυβαν οι κλειστές πόρτες τον οικογενειών εκείνης της εποχής, και όχι μόνο.

Η συγκλονιστική σειρά ολοκληρώθηκε με ένα συνταρακτικό επεισόδιο που σάρωσε τους πίνακες τηλεθέασης. Στο σύνολο του κοινού σημείωσε ποσοστό 28,8% ενώ στο δυναμικό κοινό 21,6%. Στους άνδρες ηλικίας 15-24 ετών το ποσοστά διαμορφώθηκε στο 27,3%, στο αντίστοιχο γυναικείο κοινό το ποσοστό ήταν 20,8% και 21,3% στις γυναίκες 25-44 ετών.