Η εκπομπή «Brave new Greece» με ξεναγό τη CEO της αθηΝΕΑς, Μαριάννα Σκυλακάκη, επιστρέφει από το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 15:00 και κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1.

Το docuseries «BRAVE NEW GREECE» μέσα από ένα φουτουριστικό και αισιόδοξο ταξίδι στο μέλλον της Ελλάδας μάς προσκαλεί να φανταστούμε το αύριο μέσα από 12 νέες θεματικές ενότητες: Brave New Agro, Brave New AI, Brave New Cloud, Brave New Forests, Brave New Health, Brave New Islands, Brave New Metals, Brave New Mobility, Brave New Parks, Brave New Shipping, Brave New Sea, Brave New Startups.

Κάθε επεισόδιο του «Brave new Greece» αποτελεί ένα πλούσιο, γρήγορο, καλειδοσκοπικό explainer, μια βιβλιοθήκη γνώσης για το μέλλον της χώρας μας και του κόσμου για να καταλάβουμε καλύτερα τους στόχους, τις καινοτομίες και τις προκλήσεις του αύριο. Επιχειρώντας να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα που αφορούν στο μέλλον και την εξέλιξη που αυτό μπορεί να φέρει, το «Brave new Greece» κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1 θα δίνει βήμα σε κορυφαίους ειδικούς, επιστήμονες, thought-leaders καιinnovators, οι οποίοι μιλούν για τις νέες τάσεις που θα διαμορφώσουν το αύριο σε τομείς όπως η γεωργία, ο τουρισμός, οι επιχειρήσεις, η ναυτιλία, κ.ά. Η συζήτηση για το μέλλον της τεχνολογίας, της επιστήμης, του περιβάλλοντος «εκδημοκρατίζεται» και αποδίδεται με τρόπο που μας αφορά όλους. Η εκπομπή συναντά πρωταθλητές της επιχειρηματικότητας που όχι μόνον έχουν εντοπίσει τις μεγάλες τάσεις, αλλά έχουν καταφέρει να στηρίξουν το όραμά τους σε αυτές, κάνοντας πράξη την αλλαγή.

Η εκπομπή «Brave new Greece» από το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 15:00 και κάθε Σαββατοκύριακο έρχεται για να μας υπενθυμίσει πως το μέλλον δεν είναι εκεί μόνο για να μας προβληματίζει. Είναι εκεί για να μας προκαλεί ενθουσιασμό και να μας κάνει να ονειρευόμαστε νέα όρια για το τι είναι εφικτό. Για το πώς θα κάνουμε τις ζωές μας καλύτερες. Αρκεί να το κατανοήσουμε καλύτερα. Αρκεί να δούμε πώς θα προκύψει, μέσα από τις αντιθέσεις και τις αντιφάσεις της Ελλάδας του σήμερα.