Για δεύτερη χρονιά η Γκαλένα Βελίκοβα θα βρίσκεται μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής στο μουσικοχορευτικό σόου του Αnt1, όπως επιβεβαίωσε στην εκπομπή «10 με 1 μαζί».

Η Γκαλίκοβα μαζί με τους υπόλοιπους κριτές θα κληθούν να βαθμολογήσουν διαγωνιζόμενους όπως ο Σπύρος Χαριτάτος. Παρά τη στενή φιλία που τον δένει με τον Γιάννη Λάτσιο ο διευθυντής του ριάλιτι δήλωσε ότι θα είναι σκληρός μαζί του και ότι οι δυο τους θα τα πούνε απευθείας στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ αυτών που θα κληθούν να αποδείξουν τις ικανότητες τους στο χορό είναι η Σοφία Αλιμπέρτη , ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Ανδρέας Φουστάνος, η Χριστίνα Κολέτσα και ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Η Γκαλένα Βελίκοβα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους διαγωνιζόμενους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Σοφία Αλιμπέρτη είναι πολύ όμορφη γυναίκα με έντονο ταπεραμέντο. Για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σχολίασε ότι θεωρεί πως έχει πολύ καλή τεχνική ότι είναι καλλιτεχνική φύση και γι’ αυτό θα τα πάει πολύ καλά.

Όσο για τον Ανδρέα Φουστάνο η Γκαλίκοβα δήλωσε ότι θα πρέπει να έχει λίγο χρόνο, να αγαπάει και τη μουσική και ο χορός θα έρθει στη συνέχεια.

Ο Σπύρος Χαριτάτος ήταν αινιγματικός σε ό, τι αφορά στη συμμετοχή δύο γυναικών που θα χορέψουν στους ρυθμούς του «Dancing». Το μόνο στοιχείο που αποκάλυψε ήταν ότι η μία από τις δύο είναι τηλεοπτικό πρόσωπο, έχει συμμετάσχει σε εκπομπές είτε έχει κάνει μικρή παρουσίαση, και η άλλη είναι μαμά έχει περάσει από την ΤV ως celebrity τύπος.